Muchow Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 siemka ;) jestem max zielony, jasno-zielony :D Mam tu płytke abita Nf-7s ;-) oraz jakis stary lipny zasilacz 200w ^^ (wiem - dno, ale działa) i nie mam jednego kabelka od zasilania (wskazane miejsce na rysunku ponizej ) - bo zasilacz takim nie dysponuje :P I mam pytanie, czy system moze normalnie funkcojowac bez niego? jakie moga byc skutki i po co w ogole ten dodatkowy port do zasilania? :} Pozdro :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 System powinna jakoś działać ale nie stabilnie może jej brakować mocy co ryzykujesz padnięciem zasilacza ale i płyty. Poczytaj wątek o tej płycie na tym forum pierwsze posty poruszały ten problem. Ta płyta potrzebuje dobrego zasilania a jak dowalisz jeszcze lepszą grafikę to już napewną będą problemy. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muchow Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 ano, komp mi zaczyna sie wieszac - malo mocy. Odlaczylem cdk'ka :D floopa, karte tv i inne <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly :) jakos dziala - no ale i tak trzeba wymienic zasilacz,nie ma co. Thx :) sa jakies jeszcze inne uwagi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Ta płyta dużo ciągnie z napięcia 12V Może powyłączaj co się da w BIOSie - sata - usb - lan - dźwięk :( - FW Jak oczywiście z tego nie korzystasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...