klajber Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Witam! Kupiłem sobie kabelek do podłączenia telefonu (nokia 3510i) do komputera. Problem polega na tym że oprogramowanie po prostu "nie widzi" telefonu. Kabel na pewno jest sprawny ponieważ sprawdzałem na innym kompie i wszystko było ok. Czy kogoś spotkał taki zonk? Może mi ktoś pomóc w poprawnym skonfigurowaniu portu COM? Z góry dziekuje i pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 a w biosie masz wlaczone? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klajber Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 oczywiście wszystko w biosie jest włączone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 oczywiście wszystko w biosie jest włączoneale jak ustawione? na auto? poproboj innych ustawien; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klajber Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 próbowałem różne ustawienia, różne biosy. już mi ręce opadają! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...