giusepe Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 http://www.pureunderground.co.uk/dzial_pl....p?jaki=info&l=i Jedzie ktos z tweak'a ? :D Zagrają m.in. : Chris Liberator / Dave The Drummer / Geezer :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 yyyy 50 pln to ja podziekuje.... wole pojsc na kult, ksu, vibrators, uk subs 1.07 do sowniskiego...wjazd okolo 30 pln, a atrakcji wiecej :> wino, pogo i wino z siczka po koncercie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 2 kumpli sie wybiera, moze i jak wpadne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 heheh a powiedzcie mi panowie gdzie tu andergrałnd ?:> bo jesli o tym mowa to ja tylko pomne imprezke o nazwie Hospital Unit w Lodzi :> pamieta ktos ? kojazy ktos ? --- cisza - wielka szkoda :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...