dexters Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Wiem, że istnieje już pare tematów o podobnej treści, ale chciałbym w miarę dokładnie opisać swój problem. Otóż wcześniej mój komputer był bezproblemowy, o wszelkiego rodzaju resetach nie było mowy. Aż nagle komputer zaczął mi się resetować, lub zawieszać w najmniej oczekiwanych momentach. Sprawdzałem, przed chwilą Mamtestem, ale przy 800% nie było zadnych errorów. Teraz zastanawiam się czego może to być wina. Mój config: Pentium 600 :) Geforce 2 MX 400 Zasilacz defaultowy EMKO Model: JS-200A, AC INPUT: 200-240V, 60Hz, 4A Jakieś propozycje? Może mogę sprzętowo sprawdzić któryś z kompnentów? Z góry wielkie dzięki za każdą radę. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobi4sz Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 moze wirus ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 jakie napiecia?? jaka temp cpu ??? przetestuj pamieci progsem goldmemory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Obadaj napięcia, najlepiej miernikiem, zwróć uwagę na kondenstaory na płycie głównej. Jeżeli są wybrzuszone, tzn. mają wybrzuszone dekielki, to prawdopodobnie mamy spraców.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobi4sz Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 sprawdź kondensatory czy nie są wybrzuszone, jak tak to musisz zaniesc do servisu albo sam to zrobić gorącym powietrzemy chyba i cos tam jescze :] [ kumpel tak mial ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...