slasher Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Nie chce mi sie czytac całego tematu bo jestem zdeka zmeczony ale ktos napisał na pierwszej stronie ze jesli V-Twin to tylko Yamaha V-MAX. Pragne zauważyc ze motocykl ten to nie V-Twin ale V-Quad jak cos. Ma on 4 garki, wiec buzy troche konwencie rasowego cruisera. Nie zmienia to jednak faktu ze wyglada zajebiscie. Apropo vmaxów : Slasher & V-max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucu Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 Zadam pytanie tutaj bo przesperałem sporo stron i nikt się nie wypowiada w tej kwestii nigdzie a chodzi pośrednio o motor więc... Jaką polecacie w Warszawie szkołe jazdy na kat.A ? Albo jakiej nie polecacie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 http://forum.motocyklistow.pl/ Zapytaj tutaj napewno bedzie o tym dużo. :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 Zadam pytanie tutaj bo przesperałem sporo stron i nikt się nie wypowiada w tej kwestii nigdzie a chodzi pośrednio o motor więc... Jaką polecacie w Warszawie szkołe jazdy na kat.A ? Albo jakiej nie polecacie :D pro-motor na bemowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Zadam pytanie tutaj bo przesperałem sporo stron i nikt się nie wypowiada w tej kwestii nigdzie a chodzi pośrednio o motor więc... Jaką polecacie w Warszawie szkołe jazdy na kat.A ? Albo jakiej nie polecacie :D Tylko i wyłącznie Pro-Motor. Nauczą Cię nie tylko jak zdać egzamin, ale co ważniejsze także jak się na tym sprzęcie nie zabić i jeździć bezpiecznie. U nich nabierzesz początkowego doświadczenia z motorami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 A predzej czy pozniej i tak was odwiedze w szpitalu.... :/ Liczac statystycznie 3 moich znajomych na 10 zginelo na motorach, 5 jest na rechabilitacji a pozostalych 2 nic im nie jest. Tylko 2 na 10 jest wariatami na drodze, wszyscy skonczyli na drodze tak samo, samochod zajechal im droge, ludzie przejezdzajacy na lewoskrecie, polonez wyjechal z podporzadowanej niewidocznej itd. Margines bledu na motorze jest duzo mniejszy niz w samochodzie i to jest przerazajace. Motory maja natomiast silniki marzen do malych samochodow wyscigowych, silniki z scigaczy to majstersztyki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 polecacie jakas szkole w czestochowie ? zamierzam zapisac sie niedlugo na kurs. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Kawasaki Ninja cudo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 a nie znasz się :] R1 na 2006r to jest cudo xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 A predzej czy pozniej i tak was odwiedze w szpitalu.... :/ Liczac statystycznie 3 moich znajomych na 10 zginelo na motorach, 5 jest na rechabilitacji a pozostalych 2 nic im nie jest. Tylko 2 na 10 jest wariatami na drodze, wszyscy skonczyli na drodze tak samo, samochod zajechal im droge, ludzie przejezdzajacy na lewoskrecie, polonez wyjechal z podporzadowanej niewidocznej itd. Margines bledu na motorze jest duzo mniejszy niz w samochodzie i to jest przerazajace. nigdy nie przestane ich kochac nawet za cene zycia. Motory maja natomiast silniki marzen do malych samochodow wyscigowych, silniki z scigaczy to majstersztyki!oj tak:> ~100koni z 600ccm wolnossacego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 nigdy nie przestane ich kochac nawet za cene zycia. oj tak:> ~100koni z 600ccm wolnossacego :D Oj tak hayabusa przerobiona na potwora 500koni :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guziq Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 100koni z 600ccm wolnossacego130 z 600ccm gwoli scisłosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 (edytowane) ktora 600 ma 130? bo cbr-f(nie pamietam ile ma rr) jak pamietam ma 100 gsx-r 600 ma 125 kawa ma chyba podobnie jak gsxr wlasnie wczoraj widzialem nowa beeme w warszawie :> http://www.policja.waw.pl/?page=Structure&...=8&nid=3087 piekna jest:> Edytowane 18 Października 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bedzio1001 Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 Jak ktos odwazy sie kupic duzy motor ktorym bedzie sie uczyl jazdy to tylko ======> GSX-F 600 ( lepiej straszy model do 98 ;) ). Sam na taki zbieram ;) POZDRO!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 ja zbieram kase na yamaha yz125 (jakby kto niewiedział to cross) mam już 3k, na motor pójdzie około 6k i 1k na ochraniacze rocznik 98-00 najlepiej :) później będzie jak dożyje yamaha/ktm 250f (czterosów) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 nigdy nie przestane ich kochac nawet za cene zycia.I to nas odróżnia od kierowców puszek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 Jak ktos odwazy sie kupic duzy motor ktorym bedzie sie uczyl jazdy to tylko ======> GSX-F 600 ( lepiej straszy model do 98 ;) ). Sam na taki zbieram ;) POZDRO!!! ja jednak skłaniał bym sie do cbr 600 :] jako bardziej mi odpowiada :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 I to nas odróżnia od kierowców puszek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 hahahe berkut zniszczyles [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 (edytowane) [ciach!]http://i3.photobucket.com/albums/y63/orionmojo/wha.gif[ciach!]Powiem tak... Really... A co ty berkut taki motonita jesteś ? Edited by Sikor Obrazków nie cytujemy. Edytowane 25 Października 2006 przez Sikor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 nie cytujemy obrazkow:> wiesz Prog niektorzy kochaja samochody:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Jesteśmy na oślej to wyszedłem na osła... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EagleBravo Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 widze wiekszosc z was jezdzi na zwyklch sprzetach( i nie ma pojecia co to jest pojemnosc <600. Sczegolnie rozwalaja mnie ci co jezdza na simkach i gadaja jak to oni wiedza jak sie jezdzi cbr, Erkami itd. Najbardziej rozwalila mnie wypowiedz Nie ma różnicy czy o takiej mocy kupić pierwszy motor. jka się ma oleju troche w głowie to nie będzie problemu icon_wink3.gif A ci co mowia ze najlepszymi motorami sa cbr albo gsxr.... po prostu zycze im VIEL GLUCK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 widze wiekszosc z was jezdzi na zwyklch sprzetach( i nie ma pojecia co to jest pojemnosc <600. Sczegolnie rozwalaja mnie ci co jezdza na simkach i gadaja jak to oni wiedza jak sie jezdzi cbr, Erkami itd. Najbardziej rozwalila mnie wypowiedz A ci co mowia ze najlepszymi motorami sa cbr albo gsxr.... po prostu zycze im VIEL GLUCK. Masz rację. Należy stopnowo przesiadać się na większe sprzęty, bo przesiadka typu 50 ccm -> 600 ccm czy więcej może skończyć się nieciekawie. Poza tym odradzam przesiadanie się ze skutera od razu na większy sprzęt. Ktoś kto jeździł skuterem nie ma wyrobionych odruchów i doświadczenie z przeciwskrętem, przegazówką itp. jest znikome, albo żadne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 Tak tylko wytłumacz to "debilowi" :-| Który uważa ze wszystkie rozumy pojadł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 a po co tlumaczyc? zabije sie i bedzie jednego mniej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EagleBravo Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 ciesze sie ze ktos mnie popiera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 (edytowane) Do listy ofiar tego myslenia mozecie dodac znajomego mechanika ktory chcial sobie zobaczyc jak jezdzi motor kumpla ;) Przesiadka z aprilki na 1100 GSXR skonczyla sie uniesieniem kola przedniego i przywaleniem w mur, w motorze skonczylo sie na skrywionym widelcu jesli dobrze to nazywam i na skreconym karku czy miesniach naderwanych (wiele tygodni kolniezyka bedzie a delikwent nie mowi dokladnie co mu jest :D) EagleBravo masz duzo racji w tym co mowisz, ale np. ja zaczynalem przygode motoryzacyjna od raczej brutalnego auta i chec nacisniecia na gaz da sie przemoc. Pierwsze 3 miesiace jezdzilem bardzo spokojnie i odwage by mu przycisnac na prostej mialem dopiero po tym czasie. Zal mi kogos na motorze, RST mial wtedy 7.5s do 100 a motor ma conajwyzej 5, do tego dochodzi zerowy margines bledu. Edytowane 17 Grudnia 2006 przez berkut Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EagleBravo Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 berkut a czym obecnie jezdzisz? Trzeba sie kiedys wybrac na tor do Poznania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Scierka 2.0 DOHC 4x4 ;) Temat obok Motorow w tej chwili afaik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...