Gość Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 stala taka jakis czas temu obok mojej na parkingu strzezonym. prezentuje sie calkiem ladnie, jak jezdzi nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 szadołka to typowy cruiser, a znając tego typu motocykle, to będzie miała słabe hamulce, w porównaniu do nakedów i sportów, jeśli Ci się podoba to smiało inwestuj :-) W koncu to Honda :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Shadowka jest nie do zajechania. Chociaż chyba wszystkie stare Hondy zazwyczaj są bezawaryjne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Shadowka jest nie do zajechania. Chociaż chyba wszystkie stare Hondy zazwyczaj są bezawaryjne To nic nie znaczy. Ważne jest kto i jak jeździł na danym motorze. Nic Ci nie da naklejka Honda, ani pochodzenie, gdy nie jesteś pewien przeszłości motocykla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Kilka fotek moich sprzetow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 switeny ten v-twin na bazie junaka! jak szybko to jezdzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 switeny ten v-twin na bazie junaka! jak szybko to jezdzi? ta v-ka nie wiem czy wogole jezdzi... konstrukcyjnie to strasznie rozwiazane jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 To nic nie znaczy. Ważne jest kto i jak jeździł na danym motorze. Nic Ci nie da naklejka Honda, ani pochodzenie, gdy nie jesteś pewien przeszłości motocykla.To znaczy bardzo dużo, a że to jak była eksploatowana to podstawa to chyba oczywiste w przypadku każdego motocykla... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 To znaczy bardzo dużo, a że to jak była eksploatowana to podstawa to chyba oczywiste w przypadku każdego motocykla... Chodziło mi o to, że pochodzenie praktycznie nie ma nic do rzeczy, w konfrontacji z jakimś maniakiem katującym motor. Tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Co sądzicie o oponkach Bridgestone BT 45? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 bridgestony mam akurat na swojej cebuli, model to bt 020 i powiem, ze spisująs ię idealnie. 2 razy wpadłem w mały poślizg na nich: 1. zaczął deszcz padać a ja za mocno odkręciłem przy starcie, lekko dupskiem zachwiało 2. dojazd do świateł na początku tego sezonu, zapomniałem o tym, ze należy rozglądać się za plamami oleju, musiałem hamować dość mocno i przednie koło zaliczyło olej, trochę strachu ale opanowałem moto. Na winklach spisują się super, cebula bardzo dobrze się prowadzi Ogolnie moim zdaniem te japańskie gumy są całkiem dobre. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Teraz czeka mnie wymiana MT 75 na tyle i się zastanawiam na jaką. A mogę mieć te Bidgestony w bardzo atrakcyjnej cenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 http://www.testopon.com/motorradreifen/bri...45_r/index.html w testach wypada dobrze, moim zdaniem warto zainwestować, ale pamiętaj, zeby sprawdzić datę produkcji opony, leżakowane mogą się nie zachowywać tak samo poprawnie. Przez pierwsze 200 - 300 km, uważaj, bo na oponach jest specjalna warstwa, która musi się zetrzeć, aby opona miała odpowiednie właściwości, więc nie zdziw się, ze jak ją założysz, to moze się zle zachowywać. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Wiem ;) Ale dzięki za przypomnienie :) Zobaczymy jak się będzie sprawować po "piętnastym" ;) Wraz z nowym napędem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 czekam na opinie, bo w kościach czuję, ze w tym lub przyszłym sezonie skonczy mi się moja guma :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbok Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 co sadzicie o kasku AIROH SV55 w wersji s ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 Piotreek, nie ma sprawy, ale będę musiał trochę na niej pojeździć;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 co sadzicie o kasku AIROH SV55 w wersji s ?Polecam zapytać na forum motocyklistów, bo tam na 100% ktoś taki kask posiada/posiadał/jechał. Z tego co mi się kojaży, to wersja s jest słabiej wyposażona od normalnej wersji - ale tego nie jestem pewny, bo moze mi się kaski pomyliły :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 (edytowane) http://www.scigacz.pl/Sensacja,Polak,zwyci...!,3292.html Na pewno już wiecie, ale nie zaszkodzi i tu dać linka ;) Trochę późno, ale liczą się chęci :P Edytowane 12 Czerwca 2007 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 O kurde nieźle i szacunek dla niego. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 witam po wakacjach mam zamiar kupić jakiegoś jedno-ślada, będize to piwerwszy motor, cena ok 5tyś, pojemnośc >=125 myślałem nad honda nsr, aprila af1, itp lub coś w stylu np suzuki gs 500, macie cos ciekawego jeszcze do dodania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Ja bym brał Suzi GS 500 albo Cebulkę. A jak nie to NSR 125, sam mam i przechwalić nie mogę, ale musisz trafić na full odblokowaną włoszkę żeby ładnie szła( ja trafiłem :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 Za 5 tys. to praktycznie tylko GS. Chyba, że znajdziesz CB w dobrym stanie za tą cenę... Ciężko będzie. Tak właściwie to mam nadzieję, że ta suma, którą podałeś jest na sam motor, a kasę na ubranie, części itp. masz z 'innej puli' ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 Ja zdecydowanie wolał bym Kawe GPZ od Suzi GS, nawet miał to być mój pierwszy moto, tylko że ceny są wyższe niż GSa (ale za 5000 to jest już w czym wybierać), chyba że tak jak pisze prog - nie masz kasku, kombinezonu i reszty to pojawia się problem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 (edytowane) 5tys miało byc na moto+ ubezpieczenie ale jakoś można wszystko ponaciągac edit a to http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M447771? Edytowane 14 Czerwca 2007 przez Dawidsfuturx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 Coraz częściej i z coraz większą nienawiścią do motocyklistów się spotykam :( Jacy ludzie potrafią być chamscy i krótkowzroczni :neutral: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 (edytowane) Coraz częściej i z coraz większą nienawiścią do motocyklistów się spotykam :( Jacy ludzie potrafią być chamscy i krótkowzroczni :neutral: Niestety. Czasem znajdzie się ktoś kto zachowa się 'po ludzku', ale to bardzo rzadko... http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M447771? Lekka egzotyka u nas. Ale silnik ciekawy, choć tylko 1 cylindrowy od Tenere. Więc części jakieś byś poznajdował. Krótko je produkowali... ja tam bym się w to nie pchał. Edytowane 14 Czerwca 2007 przez Prog Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 Coraz częściej i z coraz większą nienawiścią do motocyklistów się spotykam :( Jacy ludzie potrafią być chamscy i krótkowzroczni :neutral:mozesz dokładnie opisać co sięprzytrafiło? Jak dotej pory ja nie spotkałem się z nie przychylnością, ale często słyszy się o tym. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 Napisałem to powiedzmy ogólnie. A wczoraj to tylko mały incydeńcik był... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 Nowe sprzety w warsztacie Lysego 8) Jesli kogos interesuja motory custom oraz H-D nieco wiecej fotek jest w moich galeriach: http://picasaweb.google.co.uk/intimidator6...skullcustomsCom http://flickr.com/photos/hansik69/sets/72157600035349953/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...