Skocz do zawartości
Adam_TVS

Jaka szansa na 3200+

Rekomendowane odpowiedzi

przy 1.7v na bartku kupionym miesiac temu mam stabilnie 3100+

Poczekam jeden dzien i krece dalej, bo troche niepokoja mnie niskie temperaturki

na standartowym taktowaniu 1840mhz(spire WRIV) mialem idle 42 stress 50 stopni teraz na 2255mhz mam na tym coolerku 48 idle i stres 54. Cos mi tu smierdzi z tymi temperaturami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czym chlodzisz??

chyba do mnie post ? hmm...

tym - http://www.tweakpc.cjb.net/chlodzenie.htm jedynie wentyl założony jest 80mm bo tamten juz hałasowal na tym jest wyzsza temp bo ma 2000rpm a temp idle 55C a w stresie do 63C a wiec chłodzenie kiepskie a jak łądnie sie kreci, na WC to by latał na 4000+

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To tak na 10 procesorów to ile gdzieś będzie bez problemu działało na 3200+ ?:) Tak około :)

PS Miałem <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> Mobila ale muszę brać na raty a zwykłych sklepach nie moge znaleźć tego cacka ale i tak... Mobile ma magistrale 133 a zwykły 166 więc nie jest źle :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też zamierzam kupić tego Athlona 8) Jest super prockiem do OC i to za jaką cenę!!! :D

Jeżeli chcesz mu się trochę przyjżeć jest na sklepie tweak-a

oto link http://sklep.tweak.pl/index2.php?id2=menu_...T25M&kat=&pkat=

Jeżeli ciekawi cię na ilę ludzie wykręcili to cudo to poczytaj komentarze :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi