The_Structor Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 http://tessex.webpark.pl/ww.html co zmienic, co wyrzucic, etc... prosze o odpowiedzi z pomyslami, zalezy mi aby szybko skonczyc i efekt byl ciekawy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Mi się podoba taka, jaka jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 troche poporpawialem, ale serwer republiki padl, a w tej chwili nie mam alternatywnego :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 http://tessex.webpark.pl/ww.html - po poprawkach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
co3en Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 dla mnie ok design pasuje do tresci jaka zawiera :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 mi tez sie podoba :) to logo u gory po lewej moglo by byc ladniejsze/kolorowe ale na to pewno wplywu nie masz :/ aha i jeszcze przy tym podpisie to mozesz to pomaranczowe na cala dlugosc dac bedzie ladniej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nargil Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 1. Kwadrat i nic wiecej 2. biale i szare wedlug mnie nie pasuje z zolta listwa, a do zoltego nie pasuje niebieski :P 3. Malo grafiki a praktycznie jej brak 4. Takie duze logo a tak malo na nim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 no kwadrat niestety, kolka nie potrafie, chyba ze rzucisz jakis pomysl, chetnie poprawie co do zoltego i niebieskiego - to tylko link jeden jest niebieski w stopce, chce aby wszystkie mialy taki sam kolor, ale jeszcze nad tym pomysle w sumie to mala zmiana w stylach co do logo hmm no takie mi dali, jak im nie bedzie pasowalo to sami sobie poprawia ja mma dwie lewe rece i ledwo proste kreski rysuje, co dopiero grafika ;) a co do tej pustki... to nie wiem co tam wsadzic, wlasnie tez mi to nie pasuje ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...