KWS89 Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Sweet Noise Slipknot Placebo(tylko Bitter end) Ja Rule Nirvana Guano Apes T.Love PAIN O.S.T.R Noon Papa Roach TEDE Ramstein(sorki jezeli źle napisałem) RMF Chlew FM A nie nawidze wszelkiego rodzaju plaistiku i tympodobnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Duuużo stuffu by trza wpisać :) , ale głownie metal, rock i muzyka poważna ]:-> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Korn - hmm czasem Bill Laswell -prawie wszystko czego sie dotkknął Primus -sZkoda,że przetali (browar rulez) Tool - wymiata :twisted: cału czas- pomusły na teledyski zajebioza NIN - ostatrnio nudne Ptraxis - też nie istnieje M - klasyczna i cały ten Jazz jest OK chciałbym cos nowego swierzżego ale coś cienko Juz nie pię :? idę spać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 No sporo tego jest że aż miejsca na HDD brak :lol: :(. Na początek my love czyli METAL :twisted: Chainsaw, Avantasia, Death, Dimmu Borgir, Black Sabbatch, Blaze, Blind Guardian, Childern of Bodom, Cradle Of Filth, Emperor, Freedom Call, Gamma Ray, Hammerfall, Helloween, Holy Knights, Iced Earth, Iron Maiden!!!, In Flames, Judas Priest, Kamelot, Kat, King Diamond, Lacrimosa, Manowar, Masterplan, Meduza, Megadeth, Mercyful Fate, Metallica (ale ta za czasów mastera i tych innych klimatów), Moonspell, My Dying Bride, Nevermore, Nightwish, Pantera, Running Wild, Sisters Of Mercy, Slayer, Sonata Arctica, Testament, Therion, Turbo, Vader, Virgin Steele, Within Temptation. Więcej do głowy mi nie przychodzi. A teraz reszta świata czyli: Sting, Bauhaus, Marek Grechuta, Grzegorz Turnau, Bob Marley, Nick Cave, Sting, Lao Che, Liquid tension experiment, Queen, AC/DC, Depeche Mode, Rolling Stones, Rage Against The Machine, O.M.D, New Order, Enya, Vangelis, Led Zeppelin, Alpchaville, Europe, Aero Smith, Kult, Manam, Republika, T.Love, Pink Floyd, Frank Sinatra, Scorpions. I co tam jeszcze wleci :lol:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziz Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 A ja tak Bob Marley....jakies tam Dance hall.....inne Reagge Trip Hopy... Czasem Muzka mocniejsza.... Czasem Muza Afrykańska i Arabska Radio Pozdro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Depeche Mode - najbardziej - jestem fanem ich Nie bede wymienial by bym musial chyba ocipiec zebbby to robic ;) Ale lubie muze z lat 80' Nie lubie takiego disco, techno niebardzo, metalu, tych systemow... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 A ja słucham metalu: Iron Maiden Blind Guardian Therion Nightwish Dark Tranquility Arcturus Emperor Children of Bodom Helloween Manowar Skyclad i inne, ale za długo bym wymieniał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Muzyka techniczna: a)Wesbam b)Blank and Jones c)RMB d)Lexy&K Paul e)Autotune f)Dr.Motte g)Brooklin Bouce h)... ogólnie słucham całej techniawy itp. itd. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Bassmat! ja bym jeszcze dodał Toma Pereirę, nagrywał dwie statnie płyty z Milesem Davisem, słyszłem go na żywo! Nooo ma gościu talent :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Teraz mój repertuar to głownie Limp Bizkit i Papa Roach :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 No to i ja się z Wami podziele (a co!): Metallica Acid Drinkers Kazik/Kult/KNŻ Dezerter RHCP Samael (ostatnio) I jeszcze pare innych - ale głównie brzmieni gitarowe, chociaż nie odrzucam żadnej muzyki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Avatarka mówi sama za siebie :: LINKIN PARK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Depeche Mode - najbardziej - jestem fanem ich Nie bede wymienial by bym musial chyba ocipiec zebbby to robic ;) Ale lubie muze z lat 80' Nie lubie takiego disco, techno niebardzo, metalu, tych systemow... :) no to widac, bo nie kazdy daje sobie fotke Dejwa Gahana ;) no ja tez uwielbiam tworczosc Deprechy choc poznalem stosunkowo niedawno :) maja swietne koncerty a kazda plyta ma swoj smaczek choc wg mnie najbardziej klimatyczna jest Ultra :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Anathema The Gathering Artrosis My Dying Bride Type O Negative Samael Sepultura (wszystko do roots) Acid Drinkers Metallica Therion Iron Maiden Portishead Pink Floyd Eric Clapton Howlin Wolf The Rollingstones Nirvana Black Sabbath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oort Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 ... Artrosis ... no! w koncu ktos wymienil artrosis :) raz bylem nawet na koncercie i nigdy go nie zapomne ;) Pewnie w takim razie znaszli tez moonlighta, jak nie to rowniez polecam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 no właśnie, jeszcze moonlight i moonspell, zapomniałem na smierć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Slucham tego co mi sie podoba...a jest tegoi sporo :) Od 2stepu do Therion'a :) Troche Rage Againt The Machine, NIN a tak to mam pojedyncze utwory roznych kapel. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 in flames, dark tranquillity, children of bodom, death, legenda, amon amarth, bathory, therion, nightwish, skyfire, solar down, divine souls, winds, the haunted, abyssos, battlelore, cradle of filth, eternal lies, ablaze my sorrow, witchery, beseech, khold, kataklysm, empyrium, alastis, finntroll, thyrfing, otyg, six feet under, insomnium, saturnus, vintersorg, ensiferum, kalmah, norther, shadow, throne of chaos i jeszcze wiele innych :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NevA Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 ehehe nie no widze że tu większość techno albo jakąś metalice słucha, no ciekawe czy jest tu dużo ludków(o ile wogle jakieś są :) ) co słuchają []=[] [] []D - []=[] [o] []D ' u Molesta W.W.O. O.S.T.R Peja Kaliber44 Radio Ewenament Pono Peel Motyff Paktofonika TeDe 2PAC DR. Dre no i duuuzio tym podobnych, czyli jakieś 99% muzy jakiej słucham to hip-hop i rap No jest ktoś z podobnym gustem muzycznym ??:) Niektórzy mnie z góry jadą bo słucham takiej muzy ale każdy lubi to co lubi i ja już nic z tym nie zrobie że mi sie takie rymowanki podobają a nie jakiś skrzeczące ,,ich troje'' ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NevA Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 aaa a tam po drodze to zgubiłam jeszcze kilka zespołow więc se je teraz dopisze ;) No więc tam jeszcze powinno być : Waco WYP3 Trzycha - żadko ale czasem też sie puści P.W.R.D. Eminem - No dobra osobiście eminema uważam za kompletnego ***** i ***** wogle to go nie nawidze ale musze przyznać że gość robi porządną muze i gdyby nie to że nienawidzi polaków to byłby moim idolem ;) 17 Borixon Kasta - czasami... jak sie akurat jakiś fajny kawałek trafi Niektóre zespoły może kilka razy wymieniałam ale to dlatego że je lubie ;) taaa no to chyba tera większość napisałam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 WWO WFD Ostry K44 ... Tyle tego jest, ze szkoda gadac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Iron Maiden, Rage against the machine, troche nirvana, Nine inch tails, Metallica, no i z innej beczki: t.love no i moze troche red hot chilli peppers:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Widze ze kilka osob wypisalo Therion, czy znacie moze zespoly grajace podobnie ? Na razie posciagam conieco z Waszych list :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Ja tam słucham sobie: 2pac [R.I.P.] :( Eazy-E [R.I.P] Xzibit Ice Cube Dogg Pound Wu Tang Clan [inspectah Deck, Masta Killa, Ghostface, Raekwon, Remedy] Mack 10 Bone thugs n harmony Podejdzie tez CNN, Nas, Mos Def, Scarface, Q Tip oraz cos z fr- Supreme NTM, AKH... (ciekawe kiedy ktos się przyczepi do tego kto jakiej muzyki slucha, bo tak konczą sie wsyzstkie posty tego typu :( ...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 a ja lubię: Infected Mushrooms Hallucinogen Electric Universe Astral Projection Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 a ja tylko slucham live sets z klubow, kazdy pewnie wie co to jest :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 u mnie by dluuuugo wypisawac zespoly :) glownie techno ( trance huose energy ) i hh polski i zagraniczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuchras Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 Podobnie jak koledzy wyzej: trance, techno, club :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 A czemu nikt nie powie: "Ja lubie piosenki z epoki socjalizmu a zwlaszcza PODAJ CEGLE" albo "Disco Polo zwlaszcza gdy moge je popic butelka Nieswierzego Oddechu Kombajnisty" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 a ja tylko slucham live sets z klubow, kazdy pewnie wie co to jest :D może znasz jakies stronki z setami bo czasem tez lubię posłuchać i popatrzeć :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...