Lisek Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 No wlasnie, kto czego słucha? Prawde mowiac mnie nie iteresuje jakie to gatunki, ale bardzo lubie takie kapelki: - KoRn - Slipknot - Soulfly - Nirvana - System Of A Down - P.O.D. - Kult / Kazik / KNZ - Lenny Valentino - Metallica (głównie "black") Chyba tyle, to są te dla mnie "najważniejsze" kalepli, które sasłużyły na zakup oryginalnej płytki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayor Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 ja poprosze :) Linkin Park System Of A Down Nickelback Limp Bizkit The Offspring oczywiście wszystko "oryginalne" ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsimon Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Paul Oakenfold Cristian Vogel Carl Cox Cranberies Pink Floyd Enya Molesta Bartez Klubheads Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Nelly Ja Rule Usher DMX R Kelly Linkin Park Korn P.O.D i wszystko jasne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 No wlasnie, kto czego słucha? Prawde mowiac mnie nie iteresuje jakie to gatunki, ale bardzo lubie takie kapelki: - KoRn - Slipknot - Soulfly - Nirvana - System Of A Down - P.O.D. - Kult / Kazik / KNZ - Lenny Valentino - Metallica (głównie "black") Hmmmm z wymienionych przez Ciebie P.O.D. obleci ;) Ja ponoc mam dziwne gusta muzyczne ;) Ostatnio podjaralem sie albumem Bleak Output Noon'a a kawalkiem miesiaca jest Umi Says Mos Def'a w remixie Zero-7. Hmmm co dalej....nie lubie oceniac grup tylko poszczegolny kawalki..moze The Roots - Feel This, Talib Kweli - Recognize the Sunshine, H-Blocks - The power, Ja rule (kilka), Dungeon Family - Da Express, Puddle In The Mudd - Control. To taka mala lista powstala w wyniki chwilowej inspiracji - akurat to bylo w wczorajszej playliscie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 SlipKnoT KoRn System Of a Down Metallica Rammstein Nirvana Soulfly i wieeeeeeeeeeeele innych tak patrzę i coś prawie wszyscy podobnej muzy słuchają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Ja mam tylko kikla orginalnych płytek :cry: Nirvana Metallica The Offspring i kilka innych większość to kopie bezpieczeństwa lub mp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 SlipKnoT KoRn System Of a Down Metallica Rammstein Nirvana Soulfly i wieeeeeeeeeeeele innych tak patrzę i coś prawie wszyscy podobnej muzy słuchają. OO, widze jest ktoś kto słucha bardzo podobnej muzy :))) Nie lubie Rammstein'a, bo nie lubie niemieckiego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Larus Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Tylko: IRON MAIDEN :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Tylko: IRON MAIDEN Jasne :))) Ja nie lubie tego.... nie wiem, ale nie trawie tej muzyki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Okil, to moze ja sie pochwale AC/DC Iron Maiden Metallica ZZ Top Rammstein Black Sabbath Alice Cooper Foreigner Boston Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 To ja chyba jestem z innej bajki ;) Moje typy: Pat Matheny John Coltraine Charlie Haden McCoy Tyner Jean Michel Jarre Vangelis Mike Oldfield Eric Clapton Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Larus Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Jasne :))) Ja nie lubie tego.... nie wiem, ale nie trawie tej muzyki. Wiesz, jak to sie mowi, Ironow, albo sie kocha, albo nienawidzi ;-) Wiec nie dziwie sie, ze np. nie trawisz ich. Ja naleze do tej 1. grupy, dla mnie to uczta dla uszu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 :lol: Ja mam raczej ulubione utwory, a nie zespoły. Niestety teraz tak jest, że zespoły mają po kilka fajnych kawałków, a reszty się słuchać nie da. :twisted: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Heh ja się wyłąmię ;]] Generalnie na moich playlistach przeważa techno (trance), jednakże ostatnio odnalazłem nowe brzemienie w utworach Travis'a ! Travis ROXX ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evil_one Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 obecnie.... Children of Bodom System Of A Down Sepultura może Deftones i Blind Guardian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seiryuu Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 hehe a ja slucham niemal wszystko :) nie ma co wymieniac :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 no to tylko ja jestem INNY :) : - BOB MARLEY - Eddie Grant - BAD BRAINS - Roni Size... a z tych normalniejszych :D : - LUKE SLATER - DJ Frankie Bones... ach gdzie te czasy SEPULTURY, OBITUARY, DEATH, ... :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeman Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 A ja: (kolejnosc przypadkowa) - Cypress Hill - Dr Dre - Snoop Dogg - Wu-Tang itp... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Hehe To ja mam największy mix komercja: Blink182, Offspring, Bloodhound Gang, Kult/Kazik/Knz, Molesta, Fenomen, Slums Attack, The Doors, niektóre kawałki Linking Park, Cypress Hill, Korn, Limp Bizkit, P.O.D. duzo innych utworów hiphaope bo płyty zazwyczaj całe mi się nie podobają i lubie czasem na dyskotece się wyzyc :-) nieznane: Podwórkowi Chuligani, Homomilitia, Alians, Vespa i duzo takich pankowo/ska zespołow Kto mnie przebije w rodzajach muzyki ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZoRrO Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 No to może ja spróbuję :D Metallica, AC/DC, Running Wild, Rammstain, Iron Maiden, Deep Purple, Scorpions, Accept, Pink Floyd, Jean Michelle Jarre, Gregorian, Vangelis, Vollenweider, M. Oldfield, Celine Dion, ABBA, Smokie, King Krimson, Enigma, Enya, Alphaville, J. Joplin, Queen, Scooter, Dire Straits, TSA, Maanam, Kaczmarski Jacek, Biliński Marek, Lombard, Dżem, Grechuta, Piersi, Republika, Strauss, Vivaldi, Bach, Bethoween, a ponadto luźne utwory: techno, dance, trance, muzyka lat 60-tych, Sountracki no i może na tym skończę żeby nie załamywać co niektórych :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Larus Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 No to może ja spróbuję :D Metallica, AC/DC, Running Wild, Rammstain, Iron Maiden, Deep Purple, Scorpions, Accept No no, same moje klimaty :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 A u mnie w domu leci: żona: Ich Troje Łzy Bregovic and Krawczyk AM Jopek dzieciaki: Golce Brathanki Jedyneczki i dwójeczki Ja (poprzez słuchawki): Dezerter Xenna Fort BS Proletaryat Iron Maiden Sex Pistols and more more Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiAsEk Opublikowano 4 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2002 Dobra Lisek sam zaczoles pisac o muzyce wiec ja tez sie musze wypowiedziec :P no to tak : IRON MAIDEN METALLICA TIAMAT PARADISE LOST DEATH oraz najwazniejszy z nich : MOONSELL :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 No to i ja się dołącze :-PP. Głównie techno (więc dużo by wymieniać ), również troche pop'u. Przepadam za Ramstainem , ma świetne teksty :-)))). Czasem lubie zarzucić Mansona dla odstresowania hehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRUST Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Widać u mnie na obrazku...i pozatym N.W.O.B.H.M lata 80/90,Nightwish,...no i Iron Maiden jeszcze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Larus Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Widać u mnie na obrazku...i pozatym N.W.O.B.H.M lata 80/90,Nightwish,...no i Iron Maiden jeszcze :D YEAH :-) Nie ma to jak New Wave ;-) Nightwish tez jest cool - Tarja ma fajny ciekawy glos. A Running Wild, albo Hammerfall sluchasz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassmatt Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 To ja chyba jestem z innej bajki ;) Moje typy: Pat Matheny John Coltraine Charlie Haden McCoy Tyner Jean Michel Jarre Vangelis Mike Oldfield Eric Clapton wreszcie jakis human type podzielajacy moje zainteresowania muzyczne,a ja dodam jeszcze pare nazwisk,ktorych nie mozna pominac. Szkoda,ze tylko my (jak na razie) interesujemy sie ta muzyka,a zdecydowana reszta cieszy sie na byle huk z glosnika i trzaski z pocierania plyta o plyte. Miles Davis Freddie Hubbard Charlie 'Bird' Parker Randy Brecker Michael Brecker Tom Scott Joshua Redman Ben Webster Branford Marsalis Wynton Marsalis Wayne Shorter Steve Davis George Bohanon Ernie Eubanks Bob Sheppard Toots Thielemans Mike Stern John Scofield Duke Ellington Bill Watrous Count Baisie Chick Corea Jacques Loussier Dave Grusin Jeff 'Tain' Watts Jeff Ballard Dave Weckl Tony Williams Jimmy Cobb Harvey Mason Keith Jarrett Oscar Peterson Chick Corea Bill Evans Herbie Hancock No i oczywiscie moi idoli,poniewaz sam gram na acoustic bass Gary Peacock Charlie Haden ruuulez!!! Ray Brown Mark Johnson John Patitucci Paul Chambers John Clayton Christian McBride Avishai Cohen Eric Revis Ron Carter (intonacja do chrzanu,ale tak czy inaczej slawa) Brian Bromberg Stanley Clarke Dave Holland Zbigniew Wegehaupt Adam Cegielski Jacek Niedziela Slawek Kurkiewicz i to tylko 1/100 calego najlepszego teamu jazzowego.Podalem z glowy wszystkie imiona i nazwiska jazzmanow jakie utknely mi w pamieci. Pozdro i byle wiecej ludzi docenilo jazz,poniewaz jest to najpiekniejsza i wymagajaca najwiekszych umiejetnosci muzycznych od wykonawcy czysta muzyka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Ja nielubiłem Rammsteina na początku bo wystarczyło że jakaś kapela była z niemiec to odrazu ją sprowadzałem do zera ale kumpel na dole ciągle tego słuchał i jakoś mi się w końcu spodobało. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 wreszcie jakis human type podzielajacy moje zainteresowania muzyczne,a ja dodam jeszcze pare nazwisk,ktorych nie mozna pominac. Szkoda,ze tylko my (jak na razie) interesujemy sie ta muzyka,a zdecydowana reszta cieszy sie na byle huk z glosnika i trzaski z pocierania plyta o plyte. Pozdro i byle wiecej ludzi docenilo jazz,poniewaz jest to najpiekniejsza i wymagajaca najwiekszych umiejetnosci muzycznych od wykonawcy czysta muzyka. Jeżeli Rock, Hard Rock, Metal czy Grunge jest dla Ciebie hukiem z głośników, albo trzaskami pocierania płyte o płyte to sie z deczka mylisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...