_Vip_ Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Wiecie moze jaki jest najtanszy sklep internetowy gdzie by mozna bylo kupic dobry sprzecik (proc,plyta i pamieci) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Wiecie moze jaki jest najtanszy sklep internetowy gdzie by mozna bylo kupic dobry sprzecik (proc,plyta i pamieci) Porozglądać się troche trzeba :) www.komputronik.pl www.wezyr.pl www.dgm.com.pl www.barwkomp.pl www.sirius.pl www.gen.com.pl www.rancom.pl www.pcprojekt.pl www.mojepc.pl Miłego szukania :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 no ale wiesz Lisku jak jest,leniwa natura :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 a co w katowicach nie ma sklepow z sprzetem ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Sa ale jak juzjestesmy w dobie internetu i takich tam ,no to trzeba isc z duchem czasu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 a co w katowicach nie ma sklepow z sprzetem ? :) On mi wyglada na leniwego, zupelnie jak ja :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Sa ale jak juzjestesmy w dobie internetu i takich tam ,no to trzeba isc z duchem czasu :) Doba inetu i duch czasu to jedno, ale czemu nie chcesz qpowac taniej ? Byles chyba na gieldzie komp. kolo Spodka ? Przeciez tam masz ceny nizsze niz w sklepie, no i jeszcze stargowac mozna, jak masz talent i podejscie a towar qpowac od gostkow co w tygodniu sprzedaja w swoich sklepach. Masz gwarancje i spox sam tak poskaldalem calego kompa, zaoszczedzilem sporo kasy 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelos Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Ja zamawialem z www.komputronik.pl i wydaje mi sie to najtanszy sklep internetowy i nietylko i ma sprzet czesto niedostepny jeszcze u mnie w sklepie a jest ich 19 czy juz 20 u mnie nawet nawet... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...