Jeshua Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Wczoraj jak podlaczylem sobie te plyte to na portach Promise podlaczylem nagryware, ZIP'a oraz jeden dysk. Jak wlaczam sprzet to lampki urzadzen podlaczonych do w/w zapalaja sie światlem ciaglym, ani jedno nie dziala - cisza. system sie uruchamia ale nie widzi ani tych portow ani tych urzadzen oczywiscie. Czy ktos wie jak to ugryzc (poprzednio mialem A7V133 i wszystko chodzilo OKI). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 też mam Promise tyle że na mobo Gigabyte i w instrukcji od płyty jest napisane że na Promise prawidłowo działają tylko dyski twarde. Inne napędy mogą działać ale Gigabyte tego nie gwarantuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeshua Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Ja mialem Asusa A7V 133 i wszystko mi poprawnie dzialalo - a w tej nowej konfiguracji nic mi nie chodzi - nawet HDD ma caly czas zapolona kontrolke i cisza - nawet nie slysze aby glowice sie ruszaly... czy naprawde nikt nic nie wie na temat tych kontrolerow-Kochani pomozcie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Jeshua!!!! sluchaj przypomniało mi się coś ważnego!!! spróbój ustawić dyski na cable select u mnie tylko na tym ustawieniu pracują prawidłowo na Promise, na master lub slave ko9ntroler w ogóle ich nie widzi sproooboj koniecznie to moze byc to Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeshua Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 dzieki - pewnie jak wroce do domu to zagonia mnie do sprzatania - ale wieczorkiem usiade do kompa i sprawdze co i jak :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...