Martinii Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Chcialbym uzyc tego wentyla w celu owiewania grafiki. Sama grafe chlodzi VGA Silencer. Zastanawia mnie to ramie: jaki ono jest dlugie? Czy ktos stosuje ten zestaw do karty graficznej? Jesli tak to prosze o opinie. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev-o Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 musisz go przykrecic jak najnizesz mozna, czyli na najnizsza srubke od sledzia, najwyzszy punkt na ramieniu, jedna srubka wystarczy zeby go przykrecic, ale jak bedizesz go zakladal, to umiesc miedzy ramieniem a wentylem jaka nakretke od srubki czy cos, zeby zrobil sie dystans miedzy grafa a wentylem, bo inaczej bedzie wiatrak na pcb od grafy nachodzil, pozniej postaram sie umiescic fotke jak u mnie to wyglada ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 pozniej postaram sie umiescic fotke jak u mnie to wyglada ;) Byloby SUPER! Dzieki za informacje. Czekam na te fotki :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...