oki_doki_19 Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Chyba nie było jeszcze takiego tematu, i mam nadzieję że się przyjmie :D. Zastanawiałem się do jakiego działu go dać, więc jeśli źle go włożyłem proszę uprzejmie moderatorów o przeniesienie w odpowiednie miejsce :wink:. A o co chodzi, w tym temacie proszę podawać zestawy komputerów jakie chcielibyście sobie złożyć (płyty główne, HDD, ramy, procki itp..) wraz z cenami, oraz można dodać zakładane możliwości podkręcenia itp... Na końcu podać cenę całego zestawu (zakładam że ceny będą ok 5-6000 :wink:, choć chyba najlepiej by było aby były w cenie 4-5000zł 8) ). Dodatkowym plusem tematu jest to że jak ktoś ma kasę i zamierza sobie kupić nowiutki komputerek, może sobie wybrać jeden z Waszych porządnie złożonych zestawów superpodkręcalnych PC-tów 8). No więc do dzieła :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=50126 >> podobny teamt ,ale był zakładany on jakis czas temu koponenty się zmieniły powchodziły nowe, ceny zamalały barton 3,0 - 800 abit nf7-v2/abit an7 -490 2x512 pc3200 kingston hyperx - 1500 radeon x800pro/xt - 2200/??? jakis combos np.samsunga/ 250 hdd 120gb sata tez.np samsung /460 hunt-key 400w - 370 good WC takei cosik kciałbym miec(i bede mial niedulgo) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki_doki_19 Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Oj żeczywiście był i to mocno rozbudowany :?. Mam nadzieję że nikt się nie pogniewa. Moderatorzy zdecydują czy temat może zostać, czy go usunąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 hmm....bardziej na oślą ten temat by pasował.......Bo jak ktoś bedzie chciał zestaw na intelu to go zleją :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_M Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 ja sie wylamie co do ceny .. zestaw marzeń : Płyta..........................K8T Master2-FA........................................1276 Procesor.....................2x248 Optreon...................................... 2*4842 Pamieci....................... 4xkingston 2GB 2700..................~600$= 4*2400 K.grafiki...................... Wildcat Realizm 800..................2800$= 11200 Obudowa Chieftec AX-01-SL-D-U...................................624 Zasilacz Thermaltake 480W........................................ 620 Dysk........Seagate Cheetah 10K.6 146.8 GB ST3146807LC.............3550 pewnie jesio kontroler do tego trza ? wiec ok 1000 trza za dobry liczyc 1000 cd-rw.........jakaś lepsza nagrywara DVD....................................... ~600 chłodzenie..........................coś na wode ?....................................~1000 mysza + klawiatura....Logitech mx700 i jakaś ergo klaw bezprzew...~1000 no i monitor :D.......2x CTR Sony24"............................................2X9000 ------------------------------------------------------------------------------------ suma ... aż sie boje liczyć 67 838 no ceny ramu i grafiki to ze stanów bo w polsce cos takiego nie do kupienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 piękna mądra i wogóle żona, 2 madrych dzieci willa za miastem, posadzone drzewo :P i takie tam basen i <span style="color:red;">[ciach!]</span>łki, to chyba lepsze od kompa bo rodzina toche z toba zostanie a komp i tak sie zestarzeje i wyminictrza bedzie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefex Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 piękna mądra i wogóle żona, 2 madrych dzieci willa za miastem, posadzone drzewo :P i takie tam basen i <font color="#FF0000">[ciach!]</font>, to chyba lepsze od kompa bo rodzina toche z toba zostanie a komp i tak sie zestarzeje i wyminictrza bedzie :P A zona to sie nie zestarzeje? :wink: Zartuje, masz racje co do wymarzonego zestawu :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 piękna mądra i wogóle żona, 2 madrych dzieci willa za miastem, posadzone drzewo :P i takie tam basen i <font color="#FF0000">[ciach!]</font>, to chyba lepsze od kompa bo rodzina toche z toba zostanie a komp i tak sie zestarzeje i wyminictrza bedzie :PPrawda :!: Kompy kompami ale są ważniejsze od nich sprawy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 hehe myślałem że zbiczowany zostane w końcu to jest forum maniaków :P:D, a tak poważnie bez kompa zyć nie oge ale wolał bym teraz lezeć z jakąś laską włóżku nisz stukac w klawe więc może jest dla mnie jesczez jakaś szansa :P na ratunek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki_doki_19 Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Adam_M za swój komplet dostałem jakiś tam rabat więc za ten co podałeś odejmij z 10 000 rabatu :lol: :wink: A co do kompa to fakt że są żeczy ważniejsze, dodam że ja mógłbym żyć bez kompa 8). Temat taki, bo wydawał mi się odpowiedni, ale widzę że może przejaskrawiony bo żaden zestaw nie należy do wymażonych hehe :lol:(chyba że na daną chwilę :lol: ) Zresztą właściwy temat już jest 8) i był od jakiegoś czasu tylko go nie zauważyłem :roll:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...