Andrz3j Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 od dzisiaj tj. 30.08.2002 r. godz.18:00 "wygrzewam się" na plaży w Międzyzdrojach trzymając browca w ręku. Może ktos też się tam wybiera?? "szybkie kobiety , piekne samochody.." a może na odwrót... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 no i sobie wróciłem, było jak w temacie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 A ja sie właśne wróciłem z zaciepłej Chorwacji!! Było COOL :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 No to gratuluje... Ja porządnie się wygrałem w czerwcu nad balatonem a teraz to taki weekendowy wypad "między pracą" sobie zrobiłem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Nie przypominac mi o Balatonie chlip chlip nie moglem tam byc w tym roku ;(( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...