Skocz do zawartości
solostaron

Rezerwuar do WC: skąd?

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w topicu, przymierzam sie do zalozenia rezerwuaru do WC i w związu z tym mam pytanie go szanownego grona :)

Gdzie można takowy kupić? Poki co jestem nastawiony na rezerwuar z MCS 1 litrowy. Tyle ze troche odstrasza mnie cena :) Poszukuje więc czegoś równie ładnego, a za mniejsza kase :)

Z góry dzieki za wszelkie info. Acha na allegro patrze codziennie, ostatnio był, ale przegapiłem go :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm, czyli zostaje mcs, nie chce samoróbki, zalezy mi na estetyce, już niedługo zwoduje cały układ :)

DD maze4 na CPU, BIP, eheim 1048 :) Poki co tylko tyle, niedługo pewnie na GPU cos wsadze :)

Selfmade tez moze byc estetyczny - popatrz jak robili rezy inni uzytkownicy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pffff, ja robie sam rez do 5,25 z plexi i powiem ci, ze jezeli chodiz o estetyke to jest na najwyzsyzm poziomi :) trzeba miec tylko troche cierpliwosci. ja osobiscie nie wydalbym na sam rez 100zl, wole sobie zrobic sam bede mial z tego satysfakcje i dokladnie taki jaki potrzebuje....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co rozumiesz pod pojeciem "malo funkcjonalny"?? nie skacze, nie spiewa i nie robi herbaty?? ja bylem bardzo zadowolony, ulatwia napelnianie ukladu i daje troche rezerwy cieplnej dla ukladu.

Nie dziwię się, że byłeś zadowolony, skoro Twój rezerwuar śpiewał i robił herbatę. ;)

Średnio ułatwia napełnianie, bo korek jest źle umieszczony i przez to ciężko się do niego dostać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi