smerf2222 Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 A wic tak bartek 2500+,epox 8 krai,512 noname 400mhz puszczne synchro,chieftec 420 i radek 9000pro z minta.Jak włączam kompa to na 3 razy odpala sie raz,nie włącza sie monitor albo jest cały czas zulta lampka alebo zielona i niema obrazu,nic nie podkrecone 1na3 trzoche za mało :),miałem ten sam problem tyle ze na codogenie 300w poradziliscie zmiane zasilacza i dalej lipa :( czy moze to byc karta???czy raczej cos inneggo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 hmm jak znasz się nieco na kompie to go rozkręć w drobny mak :D a potem złóż spowrotem, hehe miałem coś podobnego że raz się uruchamiało a raz nie i rozłożyłem, złożyłem i widać podłączyłem coś co było odłączone i działa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf2222 Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 NO SPOX TO BYM NIE WPADŁ,A CZY JEST WOGÓLE MOZLIWE ZEBY BYLA TO WINA KARTY GRAF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KruK74 Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Odgrzewam temat mam to samo.... odpala na dwa trzy kopy... Z tego co widze to mamy tę samąm płyte zasiłke i procek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...