johnny!!! Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 Heh yaro chuba nas w ch... zrobil arche :mur: wyslalem e-maile do osob ktore ja zakupily i jedna juz mi odpisala ze tez u niej taktowanie jest zanizone :mur: Wiec jedyna opcja to zwrot karty ! tylko ciekawe ile bedzie trzeba czekac na nowa ! :mur: bedziemy mu musieli wspolnie zrobic afere o te lipne karty z allegro Jesli wiesz jak zrobic screen shota to napisz mi jak to zrobic to ci wysle opis tej karty w everest'scie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 (edytowane) sprawdzilem w everscie i tez pokazuje mi te same dane rdzen 350 , pamiec 324 :( !O ile dobrze pamiętam to są defaultowe taktowania R9800 NONPRO. Czyli dostałeś taką właśnie kartę co oczywista jest niezgodne z opisem aukcji. BTW- jakie ID karty pokazuje? PRO czy tylko 9800? EDYT-> źle pamiętam- taktowanie nonpro to 325/290. Edytowane 23 Grudnia 2005 przez mechl!n Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro120 Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 Heh yaro chuba nas w ch... zrobil arche :mur: wyslalem e-maile do osob ktore ja zakupily i jedna juz mi odpisala ze tez u niej taktowanie jest zanizone :mur: Wiec jedyna opcja to zwrot karty ! tylko ciekawe ile bedzie trzeba czekac na nowa ! :mur: bedziemy mu musieli wspolnie zrobic afere o te lipne karty z allegro Jesli wiesz jak zrobic screen shota to napisz mi jak to zrobic to ci wysle opis tej karty w everest'scie. Że tak powiem... ku...r...wa :mur: Kliknij print screen i wklej do painta i zapisz jako :) Dzis chyba dostane karte, jeśli będzie tak jak mowisz mam pewien pomysl. Daj mi swoje GG jakoś powalczymy z tymi kartami razem... P.S. Jaka jest cena na allegro srednia 9800 non-PRO ? P.S. 2 Kto jest tą 2-gą osobą co ma zaniżone taktowanie ?! Też chce wymieniać ?! Masz jakieś wyniki z gier ? Benchmarków ? Robi się gorąco... Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namod Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 Mam info od zaprzyjaznionego moderatora z forum : sprzedawca z Allegro tłumaczy się tym,iż pewna partia kart MSI została błędnie zaopatrzona w BIOS od "nie PRO" Dobre,nie ? A aukcja nagle zrobiła się prywatna...Jeszcze lepsze,nie ? Nie chcę krakać,yaro120,ale na 99,99% dostaniesz trefną kartę :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnny!!! Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 Tak to wlasnie wyglada. Lekko ja podkrecilem i na nic wiecej juz jej nie stac. Dzisiaj arche do mnie dzwonil i mowil ze to moze byc wina zlego biosu, po w graniu orgynalnego od 9800 pro powinno byc ok. Ale ja sie w takie rzeczy raczej bawic nie bede bo czytalem jak to sie robi i narazie przerasta to moje mozliwosci :oops: Chyba mu ja w poniedzialek odesle i niech mi zwroci za nia kase albo wysle 100% 9800 pro. Mowil tez ze zwroci mi kase za przesylke. moje gg 7222827. ta druga osoba tez ma zamiar wymienic karte. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techno_Boy Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 Ilu jest poszkodowanych? Zróbcie mu jazde jak ch...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnny!!! Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 narazie 4 :D czekamy na inncyh......... w 3d marku 03 mialem dokladnie 4347 pkt. leciutkim o/c 4483. Ale zaznaczam reszta mojego kompa jest slabiutka athlon 850@952 512 ramu wiec to tez nieco wplywa na jej osiagi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 narazie 4 :D czekamy na inncyh......... w 3d marku 03 mialem dokladnie 4347 pkt. leciutkim o/c 4483. Ale zaznaczam reszta mojego kompa jest slabiutka athlon 850@952 512 ramu wiec to tez nieco wplywa na jej osiagi. no i reszta sprzetu hamuje grafe - sorry ale do takiego athlona to 9500 w zupelnosci wystarczy - 9800 nawet non pro nie wykozystasz w pelni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namod Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 narazie 4 :D czekamy na inncyh......... w 3d marku 03 mialem dokladnie 4347 pkt. leciutkim o/c 4483. Ale zaznaczam reszta mojego kompa jest slabiutka athlon 850@952 512 ramu wiec to tez nieco wplywa na jej osiagi. Nieważne jakie masz "bebechy" - w Evereście powinno się wyświetlać orginalne taktowanie.I się wyświetla,tylko,że nie takie, za jakie zapłaciłeś :mur: Karta do wymiany i finito...Jeszcze jakiś gratis powinieneś dostać,żeby miło firmę wspominać :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnny!!! Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 no wiem ze hamuje ale to sie niedlugo zmieni na sempka 3100. ale przeciez reszta komputera nie powinna chyba wplynac na to zanizone taktowanie ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arche_ Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 Witam wszystkich zainteresowanych , widzę Panowie że robicie ze mnie ostatniego złodzieja ... ale to już kwestia Waszej kultury a nie naszej nieuczciwosci, pozwolę sobie wtrącić parę słów do tej nieprzyjemnej rozmowy Heh yaro chuba nas w ch... zrobil arche :mur: wyslalem e-maile do osob ktore ja zakupily i jedna juz mi odpisala ze tez u niej taktowanie jest zanizone :mur: Wiec jedyna opcja to zwrot karty ! tylko ciekawe ile bedzie trzeba czekac na nowa ! :mur: bedziemy mu musieli wspolnie zrobic afere o te lipne karty z allegro Jesli wiesz jak zrobic screen shota to napisz mi jak to zrobic to ci wysle opis tej karty w everest'scie. Co do robienia w ch... , o całej sprawie dowiaduję sie ... nie od moich Ukochanych Szanownych Klientów których to "po chamsku oszukuję nabijając sobie moje obwisłe kieszenie wielką ilością kasy" ale od ... moderatora Tweak`a - Panowie może tak chwila zastanowienia ... zanim z kogoś zrobicie złodzieja. Czy Wy myślicie że testowalismy te karty ? Specyfikacja na stronie MSI jest taka jak w opisie aukcji. Do kogo macie pretensje i kogo nazywacie oszustem ? Nie wiem czy to kwestia wieku , napięcia przedmiesiączkowego , czy po prostu mentalności nas Polaków , którzy z kazdej strony widzimy oszustów i wrogów. Ale ... zacznę od początku.... Karty pojawiły się u nas ponad tydzień temu, zamawiając je mieliśmy nadzieję że sprawimy wielu osobom niespodziankę umożliwiając im zakup przed świętami markowej 9800 Pro za "grosze", ku naszej uciesze dostalismy rzeczony tydzień temu pięknie wyglądające karty MSI... okres przedświąteczny więc jak najszybciej wystawiamy je na aukcję, kart oczywiscie nie testujemy bo po pierwsze nie ma na to czasu , a po drugie takich rzeczy nie robi się nigdy, dostajemy od producenta specyfikację i taką wpisujemy w opis. I ... po kilku dniach niespodzianka okazuje się że należymy do tych najpodlejszych rodzajów sprzedawców którym zalezy tylko na szybkim nabiciu kieszeni , więc Panowie przepraszam Was że chciałem Was celowo ograbić z Waszych ciężko zarobionych pieniędzy , a tak powaznie to kazdy zdrowo myślący człowiek po pierwsze spróbowałby wyjasnić całą sytuację a nie robić z kogoś bezpodstawnie złodzieja, to że MSI przez pomyłkę wypusciła kartę z źle wgranym biosem nie oznacza że o tym wiedzieliśmy, każdy kto tylko zakupił tę kartę ma prawo do jej zwrotu na nasz koszt i to bez podania żadnych przyczyn w ciągu 10 dni od zakupu - takie jest prawo i my tego prawa przestrzegamy. Co do samej karty nie dostaliście Panowie "lipnej karty" jest rasowe 9800 Pro z pamieciami Hynix`a 2,8 ns które z pewnością pójdą spokojnie na 750 MHz , MSI wyjaśniło całą sprawę przyznając się oficjalnie do błędu nieprawidłowego firmwear`u i wypuszczając bios który naprawia ta pomyłkę , a osobom które nie są w stanie same wykonać tak "skomplikowanej czynności" jak wgranie bios`u wymieniając karty na inne. Co do samej transakcji i zakupu karty u nas - nigdy, ani przez sekundę nie robilismy nikomu problemu w wymianą lub zwrotem sprzetu w przypadku jeżeli to my byliśmy stroną która popełniła błąd a tak jest w tym przypadku (błąd popełniony nieświadomie ale jednak posrednio z naszej winy), więc drogi Panie yohny,yaro i inni klienci którzy zakupili u nas te karty proponuję coś na wstrzymanie bo po pierwsze nie spytaliście nawet co zrobić w takim wypadku a robicie ze mnie złodzieja, po drugie natychmiast po odesłaniu kart dostaniecie zwrot pieniędzy wraz ze wszystkimi kosztami, jeżeli nie odpowiada Wam karta z wgranym poprawnym firmwar`em. Więc rada na przyszłość zanim zrobicie z kogoś oszusta , może wystarczy popytać "u źródła" Mam info od zaprzyjaznionego moderatora z forum : sprzedawca z Allegro tłumaczy się tym,iż pewna partia kart MSI została błędnie zaopatrzona w BIOS od "nie PRO" Dobre,nie ? A aukcja nagle zrobiła się prywatna...Jeszcze lepsze,nie ? Nie chcę krakać,yaro120,ale na 99,99% dostaniesz trefną kartę :( Co do Bios`u - s prawa głośna sprzed około roku 1831865[/snapback] Ilu jest poszkodowanych? Zróbcie mu jazde jak ch...... Tak więc Panowie czekam na jazdę jak ch..... , ale przedtem może chwila zastanowienia , jak macie za co możecie mnie ukrzyżować , zbesztać , zgnoić czy zrobić ze mną cokolwiek innego na co tylko zasługuję , ale jak na razie nie widzę abym kogokolwiek oszukał ... ręce opadają i naprawdę szkoda słów :( , niżej cytat z informacji o wysyłce z naszej strony internetowej: " Zamawiający ma prawo do dokonania zwrotu zamówionego towaru bez podania przyczyny w ciągu 10 dni od daty odebrania przesyłki. " i ... pytanie czy ktokolwiek z Was otrzymał ode mnie informacje w których cokolwiek w jakikolwiek sposób świadczyłoby o tym że zostaniecie oszukani w tej transkacji ????????? Nie skontaktował się ze mną nikt z osób które zakupiły te kartę ..... więc :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 no wiem ze hamuje ale to sie niedlugo zmieni na sempka 3100. ale przeciez reszta komputera nie powinna chyba wplynac na to zanizone taktowanie ???nie chodzilo mi o taktowanie a wynik w smarkach @arche_ dobrze ze sie odezwales bo juz robili z Ciebie drugiego Wrzesni@ka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namod Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 (edytowane) Spokojnie,panowie. Do Arche ---> prosiłbym o nie wrzucanie wszystkich forumowiczów Tweak'a do jednego worka.Jedna wypowiedz typy " zróbmy jazdę" nie oddaje całego obrazu tutejszego gremium.Jednakże przyznaję,że wypowiedz TechnoBoya nie jest zbyt świetlista :( Z tego co się orientuję,to nawet nie zakupił tej karty... Również do Arche ---> wyjaśnienie tej sytuacji jest jak najbardziej na miejscu i ogromny + za to,że próbujesz to robić.Miejmy nadzieję,że wszystko zakończy się pozytywnie, czyli i Mikołaj będzie syty i renifery całe...czy jakoś tak ;) Szkoda tylko,że tak wyszło,bo i ja miałem chrapkę na ten sprzęcik :( MIKELOS,a co to za historia z Wrzesniakiem ? Bo nie jestem w temacie... Edytowane 23 Grudnia 2005 przez Namod Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namod Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 (edytowane) Pozwoliłem sobie sprawdzić link podany przez Arche (http://www.heise.de/newsticker/meldung/52209) Problem w tym,że pomyłka była,owszem,ale dotyczyła ona kart graficznych RX9800Pro-TD128,(link do strony producenta http://www.msicomputer.com/product/p_spec....128&class=vga)a nie tych,sprzedawanych przez Arche, czyli RX9800Pro-TD128 SP(link do strony producenta http://www.msicomputer.com/product/p_spec....28SP&class=vga) Czekamy na dalsze wyjaśnienia... Edytowane 23 Grudnia 2005 przez Namod Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drajwer Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 A może mi ktoś powiedzieć jaki czas dostępu mają te ramsy?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techno_Boy Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 Za złą ocene sytułacji i swoją wypowiedz przepraszam. Napisałem "zrubcie mu ..." a nie "zróbmy ..." jak napisał Namod ale to jest mało istotne najważniejsze jest to że sprawa się wyjaśniła. Jeszcze raz przepraszam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namod Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 Za złą ocene sytułacji i swoją wypowiedz przepraszam. Napisałem "zrubcie mu ..." a nie "zróbmy ..." jak napisał Namod ale to jest mało istotne najważniejsze jest to że sprawa się wyjaśniła. Jeszcze raz przepraszam. Widzisz,Arche,ludzie którzy tutaj piszą,nie są wcale tacy zli... :wink: Ale mnie cały czas boli problem tego BIOS'u,a Arche milczy <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnny!!! Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 No własnie wszystko bylo by ok gdyby dalo by rade znalezc tego biosa od tej karty MSI 9800 pro a nie od jakis His'ow czy saphirow, a tu lipa nic nigdzie nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namod Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 No własnie wszystko bylo by ok gdyby dalo by rade znalezc tego biosa od tej karty MSI 9800 pro a nie od jakis His'ow czy saphirow, a tu lipa nic nigdzie nie ma.A spróbuj poklikać na jakieś odnośniki na stronie do której podał link Arche. Cały czas coś mi tu nie pasuje... :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 A może mi ktoś powiedzieć jaki czas dostępu mają te ramsy?? 2.8ns Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arche_ Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 Pozwoliłem sobie sprawdzić link podany przez Arche (http://www.heise.de/newsticker/meldung/52209) Problem w tym,że pomyłka była,owszem,ale dotyczyła ona kart graficznych RX9800Pro-TD128,(link do strony producenta 1832255[/snapback] Widzisz,Arche,ludzie którzy tutaj piszą,nie są wcale tacy zli... :wink: Ale mnie cały czas boli problem tego BIOS'u,a Arche milczy <_< Nie twierdzę że wszyscy czy ktokolwiek jest zły , ale tak z reguły jest że zawsze całą odpowiedzialnosć wraz z ch.... k...... i całą masą innych niezbyt pochlebnych przymiotników kieruje się w stronę sprzedawców, podczas gdy czasami wystarczy parę informacji i odrobina dobrej woli ( która z naszej strony jest na pewno zawsze ) zamiast rzucania obelgami po forach. We wszystkich kewstiach mozna się dogadać tym bardziej w takiej jak ta gdy sprzet jest niezgodny z opisem - przyznaję się do tego otwarcie i nie krętaczę, nie ściemniam bo po co, fakty są oczywiste. Ale.... nie róbcie ze mnie złodzieja bo ... klnę się na wszystkie świętości ... NIE WIEDZIAŁEM ŻE 9800 PRO to w tym przypadku nie 9800 Pro, po raz kolejny przepraszam z całych sił i jeżeli ktoś zamierza zwrócić sprzęt nie ma ABOLUTNIE ŻADNEGO PROBLEMU proszę odesłać karty , w dniu dostawy pieniądze będą na koncie. Kończąc tę smutną wypowiedź .. pozdrawiam wszystkich niezadowolonych i zadowolonych i życzę WSZYSTKIEGO DOBREGO I WESOŁYCH ŚWIĄT, prawdopodobnie na ewentualne kolejne pytania będe mógł odpowiedzieć dopiero po świętach , gdyż mam zamiar spędzić je z rodziną i odpocząć w końcu od tego szumiącego pudła które mam przed sobą ;) ... jeszcze raz serdecznie pozdrawiam i obiecują jak najbardziej HappyEnd całej tej sprawy , a MSI już więcej nie będę sprzedawał , no chyba że podkładki pod myszki ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 prosze o powiedzenie cos o tym GPU i kosciach pamieci... http://prohost.no-ip.org/~skubi23t/PC220154.JPG http://prohost.no-ip.org/~skubi23t/PC220155.JPG http://prohost.no-ip.org/~skubi23t/PC220156.JPG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 R350, PCB od PRO, memki o czasie dostępu 2.8ns. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arche_ Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 i jeszcze link do poprawnego biosu karty, 1. MSI bietet ab heute auf einem FTP-Server ftp://217.110.237.67/ (Benutzer (czytaj LOGIN): ati9800, Passwort: update, Passive Mode aktiviert) ein BIOS-Update inklusive Flash-Tool und Anleitung zur Durchführung des Updates unter Windows und MSDOS an. Ab Montag nächster Woche soll das BIOS-Update inklusive Tools auch auf der MSI-Website,co oznacza w skócie bardziej po ludzku : "MSI udostępniło na swoim FTP prawidłowy BIOS do tej karty ftp://217.110.237.67/ Login - ati9800 , hasło - update 2. A tu żeby nie trzeba było się męczyć z FTP MSI bez haseł i temu podobnych www.arche.home.pl/msi/ATI9800Pro.zip Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 mechl!n , hynix 2.8? jeszcze pytanie czy to aby napewno jest Sapphire :) pzdr... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 samsung - to chyba potrafisz przeczytac :P co do tego czy szafirek czy nie to chyba bedzie ciezko poznac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namod Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 (edytowane) i jeszcze link do poprawnego biosu karty, 1. MSI bietet ab heute auf einem FTP-Server ftp://217.110.237.67/ (Benutzer (czytaj LOGIN): ati9800, Passwort: update, Passive Mode aktiviert) ein BIOS-Update inklusive Flash-Tool und Anleitung zur Durchführung des Updates unter Windows und MSDOS an. Ab Montag nächster Woche soll das BIOS-Update inklusive Tools auch auf der MSI-Website,co oznacza w skócie bardziej po ludzku : "MSI udostępniło na swoim FTP prawidłowy BIOS do tej karty ftp://217.110.237.67/ Login - ati9800 , hasło - update 2. A tu żeby nie trzeba było się męczyć z FTP MSI bez haseł i temu podobnych www.arche.home.pl/msi/ATI9800Pro.zip No,to macie co chcieliście :) "Update'jtować BIOS'y i dawać screen'y z Everest'a.Jeśli wszystko będzie ok,to nie widzę sensu na odsyłkę kart. Czekamy na testy :wink: Yaro120 a co tam z Twoją kartą ? Doszła ? Edytowane 23 Grudnia 2005 przez Namod Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 mechl!n , hynix 2.8? jeszcze pytanie czy to aby napewno jest Sapphire :) pzdr... A nie będzie to czasami karta "Build by ATI"? Sugeruję się tą naklejką na PCB- na innych kartach tego nie widziałem. Domyślam się, że BOXa nie posiadasz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnny!!! Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 (edytowane) No i sprawa zakończyla sie happy endem :razz: Afera jak mowilem byla :P Pozdro dla wszystkich szczegulnie Archowi za rozwiazanie tego problemu. Teraz wszyscy moga spac spokojnie. Edytowane 23 Grudnia 2005 przez johnny!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 Teraz poprosimy o jakieś wyniki większe od 450/750 i mam nadzieję, że to będzie moja przyszła karta ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...