kubasiek1 Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 (edytowane) Dokładnie bez OC karty mam 20k w 01 po oc proca http://img298.echo.cx/img298/553/bezockarty011hu.jpg a w 03 po oc http://img120.echo.cx/img120/3136/3d032ct.jpg Edytowane 14 Czerwca 2005 przez kubasiek1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apofiss Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Dlatego kupuje sprzęt do kompa tylko nowy, gwarancja to rzecz święta. Poszukaj jakiegoś serwisu ale znając życie skasują za diagnozę itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drajwer Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Czyli dobrze przewidziałem :-P U mnie na max oc proca (240x10,5=2520, 2,5-4-4-11) i max oc grafy (460\780) mam tak: 2001: 2003: I ani punkcika więcej nie uciułam :(. A te omegi rzeczywiście rewelka. ok 1000pkt więcej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 No to ładnie... :| A ja już wziąłem mediona 3 Ti Dobrze, że pół roku gwary :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreamek Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 :mur: no ja miałem miesiąc... na trzecim kompie też nie działa... :mur: niech to będzie nauczka dla wszystkich - bez gwary nie kupuj - cena to nie wszystko... a mogłem za 60 zł więcej kupić shaphire`a... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 (edytowane) Kolejny dowod na to, ze vga silencer rev. 3 "zabija katy" lol. A co do kupowania w allegro to skoro jest wszystko ok nowy sprzet z gwara itp. to dlaczqego masz juz nic wiecej nie kupowac na allegro ?? :) Edytowane 15 Czerwca 2005 przez Bart17 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreamek Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 mozliwe,ze to jego wina :/ ale nie wiem, hmm moze rdzen poszedł ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 (edytowane) dotknij karty jak wlozysz do plyty czy sie grzeje po drugiej stronie rdzenia jesli tak to predzej bym stawial na mosfety, przeciez byl temat na tweaq, ze rev. 3 zabija radki... ja bym nie zaryzykowal kupna takiego chlodzenia, przeciez zaslania cala karte... jesli to to o czym mowie to moze pogadaj ze świdrem, a jak nie to taka naprawa to okolo 100zl na allegro sa goscie co naprawiaja. Edytowane 15 Czerwca 2005 przez Bart17 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreamek Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 na karte wiała 90tka więc chłodzenie miała dobre :( no cóż, póki co będzie musiała pojechać na jakiś serwis a ja jestem zmuszony kupic radka 9550 - tanio kupie - dobrze sprzedam :) PROŚBA jeśli ktoś zna jakiś naprawdę dobry serwis niech pisze !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 lol co z tego, ze miales wiatraka nawiewajacego? Inni tez mieli, jest udokumentowane na wielu przypadkach, ze ten pod tym chlodzeniem radki padaja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK47 Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 na karte wiała 90tka więc chłodzenie miała dobre :( no cóż, póki co będzie musiała pojechać na jakiś serwis a ja jestem zmuszony kupic radka 9550 - tanio kupie - dobrze sprzedam :) PROŚBA jeśli ktoś zna jakiś naprawdę dobry serwis niech pisze !!! 1498704[/snapback] polecam zajrzeć na stronkę tego serwisu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasiek1 Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 u mnie w 01 to max 24k na raziue niestey karta ma za cieplo +30 w pokoju.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartzXXI Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 looknij w sygnaturce na moje chłodzenie, naprawdę działa......:D i kosztowało tylko 49zł, czyli tyle co taki śmieszny wentylek z radiatorkiem :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 looknij w sygnaturce na moje chłodzenie, naprawdę działa......:D i kosztowało tylko 49zł, czyli tyle co taki śmieszny wentylek z radiatorkiem :lol: 1499712[/snapback] O KURDE :D :D :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ironfan Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Ktoś pytal jak chodzi GTA SA na 9800 to odpowiadam: Na cat 5.6 czesto sie wieszala , wychodzila do windy lub rozne dziwne rzeczy sie dzialy, ale na 5.4 jest juz wszystko spoko. Jesli chodzi o wydajnosc to 25 klatek jest ciagle [frame limiter ON] , czasem jak jakas wieksza akcja to spada do okolo 20fps. gram w 1024x768 .podro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartzXXI Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Ja gram na 1280x1024 i detalach na veryhigh, bez AA czasem schodzi poniżej 25 klatek, a tak średnio to 29FPS-ów :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasiek1 Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Ale odkrycie juz od dawna takiego wentylka uzywam...ale i tak jest za ciepło... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreamek Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 rdzeń spalony !!! cholerny silencer zabił mi radka... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 skad wiesz, ze to rdzen? jesli tak to byl temat, ze rev. 3 zabija. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magx2k Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Z tym wentylatorem to naprawde b.dobry pomysł ,już za 45zł można kupić takie w miare ciche cudeńko w markecie , i załanczać w trakcie gry jutro lece do MediaMarkt kupić jakieśtakie podobne śmigło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreamek Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 bo pasta na rdzeniu jest czarna i skawalona :((( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 hmm i nic nie bylo zadnych zwiech tylko po prostu sie wylaczylo ? :-/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drajwer Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Ktoś pytal jak chodzi GTA SA na 9800 to odpowiadam: Na cat 5.6 czesto sie wieszala , wychodzila do windy lub rozne dziwne rzeczy sie dzialy, ale na 5.4 jest juz wszystko spoko. Jesli chodzi o wydajnosc to 25 klatek jest ciagle [frame limiter ON] , czasem jak jakas wieksza akcja to spada do okolo 20fps. gram w 1024x768 .podro 1500672[/snapback] Z frame limiterem gra się dużo gorzej. Nie wiem co ona ma na celu (FL), ale na pewno nie działa tak jak VSYNC. Bez limitera mam non stop ok 40fps, a z 30. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreamek Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 dokładnie, gram gram i nagle off, czarny ekran a potem już nic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zdjąłem wczoraj radiator z GPU i miłe zaskoczenie R360 :D W sumie PCB od Pro ale mądry rdzeń zawsze się przyda ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 No to miej pretensje do tego chlodzenia, ja zainwestowalem pare zlotych wiecej w ATI1 rev. 2 i mysle, ze mi nie padnie chociaz nigdy nic nie wiadomo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasiek1 Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 http://img232.echo.cx/img232/3433/033333rx.jpg - 3dmark03 http://img228.echo.cx/img228/1184/1017nu.jpg -3dmark01 moje nowe osiagniecie niestety jest za ciepło na takiego typu testy :( macie juz tego vmoda do mediona ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartzXXI Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 1503035[/snapback] JA PIER****** człowieku, zajeb**** wynik :D i taktowania.....sam bym tak chciał, ale kasy na chłodzonko nie ma (Zalman VF-Cu) :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasiek1 Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 (edytowane) A ja silencer ... :D jak chcesz to sie moge zamienic :D Edytowane 18 Czerwca 2005 przez kubasiek1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Witam, Po dlugiej nieobecnosci. Myslalem ze temat o naszych kartach juz umarl, ale jednak nie! Bardzo mnie to cieszy. Mam 2 pytania: 1. Czy ktos z Was chlodzi rdzen od drugiej strony PCB? Kiedys widzialem u kogos takie rozwiazanie, a wiem tez, ze jakies karty mialy fabrycznie zakladany tez radiator wlasnie w ym miejscu. Znalazlem dzis radiatorek taki z czasow 486, wyszlifowalem go na lusterko i jutro zaloze moze. Jadnak czy to cos daje? Prosze o wypowiedzi. 2. Jade na catalystach 4.12. Zawsze interesowalo mnie jakie wg wiekszosci sa najlepsze sterowniki do naszej karty? ATi Omega 2.5.97a sa dobre? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...