wadim Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Mam pytanie, mojemu kumplowi nie pokazywał sie obraz. Poprstu no singnal ale słycha.c było jak sie ładuje system. Czy mozliwe zeby sie spalił prcek jak to powiedzieli w serwisie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 tym postem zes mnie rozwalil jakim cudem mogl sie ladowac system ze spalonym procem, jedyna mozliwosc to : a:) moze zle sflaszowal biosa do grafy lub plyty glownej b:)procek jest zjarany ale w tym wypadku moga jedynie wiatraki sie krecic itd c:) karta graficzna jest padnieta tudziez zle wsadzona (moze nie do konca, poruszac na boki i zrobic testa) d:) monitor jest ciachniety Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 monitor działa, grafa działa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarodziej007 Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Mam ten sam problem z moim p 166 mmx. Jutro będe miał noweego znaczy się działającego proca i będzie wszystko jasne. A najłatwiehj to sprawdzisz wsadzając swojego proca do jego płyty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boorak Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Mi się tak działo, jak baterie od biosu wysiadły kilka razy, aż płyta siadła. U kolegi też niby dysk chodzi tzn. świeciły się kontrolki, okazało się, że zasilacz padł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...