Gość PL4Y3R-PL Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 wiem ze to juz bylo 1000x ale forum jest od tego zeby pisac wiec sie spytam:) Czym roznia sie te 2 zasilacze (oprocz tego ze 1 ma aktywne pfc:) ? bo po moich perypetiach z hiperem dostalem modecoma iso-450p z 2 letnia gwara :) w sumie to moge go oddac (powiem ze tez mi nie dziala a co:)))) i kupic cos w podobnej cenie ale co ? w sumie wedlug testu na benchmarku ten zasilacz jest git :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Kup sobie Chieftec 360W ATX-1136H ja go kupiłem za 180zł po tym jak mój codegen 300W się spalił i zabrał ze sobą moją starą płytę :x A co do samego zasilacza to chyba każdy wie Chieftec to Chieftec :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R-PL Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 ale chief jest duzo drozszy :) a ja niechce doplacac jescze do tego zasilacza 50 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Hmm w takim razie ja bym został przy tym iso-450 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 bierz GTF bo to fortron a ten ISO jest ze stajni CWT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R-PL Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 mysle ze roznicy to by nie bylo za duzej:) po paru dniowych testach;) napiecia mam +3.3 - 3.26-28-30-33 +5 5.08-05 4.92 +12 12.46-34-28 do cwt mam zaufanie mialem wczesniej cwt i dzialczyl okey :) zreszta juz mi sie niechce wkurzac tego sprzedawcy:) ktos na forum pisal ze ten zasilacz jest glosny???? ja kompletnie go nie slysze niewiem moze jest malo obciazony albo ja mam jakis idealnie cichy egzemplaz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperRzeźniK Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Mówią że iso wyszły z produkcji i się ich nieda już kupić w hurtowni. Słyszałem nawet na giełdzie od jednego sprzedawcy, że gtf to zastępca iso... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R-PL Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 bo to jest nastepca iso:) niewiem w czym on ma byc lepszy :) pisza ze nowsza konstrukcja :P tylko czemu nie dali aktywnego pfc jak w iso ?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek1 Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 bo to jest nastepca iso:) niewiem w czym on ma byc lepszy :) pisza ze nowsza konstrukcja :P tylko czemu nie dali aktywnego pfc jak w iso ?:)po pierwsze to gtf jest wyprodukowany przez fortrona po drugie ma pasywne dlatego ze kasa poszla na inne elemenmty a po trzecie gtf jest potezniejsza (lepsza zasilka) ale za to iso jest cihszy ale napiecia napewno gorsze niz w gtf zapewniam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost_mode Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 http://www.benchmark.pl/artykuly/testy/zas...2/strona-4.html GTF http://sklep.cdrinfo.pl/pelny_9592.html ISO http://sklep.cdrinfo.pl/pelny_6552.html Jasne, że GTF jest lepszy ! bezdyskusyjnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R-PL Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 e tam takie male roznice ze niechce mi sie nawet jechac go wymieniac zreszta tamten z tego co czytalem jest duzo glosniejszy a ja dosyc czesto ogladam filmy i tylko niepotrzebnie by mnie to wkurzalo:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek1 Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 e tam takie male roznice ze niechce mi sie nawet jechac go wymieniac zreszta tamten z tego co czytalem jest duzo glosniejszy a ja dosyc czesto ogladam filmy i tylko niepotrzebnie by mnie to wkurzalo:)glosnosc tak ale znowu nie jest tak tragicznie :wink: a jesli chodzi o roznicee czy sa male :?: tak se tlumacz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Najlepszy zasilacz do 140zl = Modecom 350GTF? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 ISo tez go miałem ale mojego konfiku nie uciagnoł napieia mu siadąły i restarcik a sprawdzałem tego GTF i dał rade ale i tak wybrałem Chiefteca :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek1 Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Najlepszy zasilacz do 140zl = Modecom 350GTF?propably :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost_mode Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Najlepszy zasilacz do 140zl = Modecom 350GTF?propably :wink: sure :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 A jeszcze zadam takie pytanie. Mam chrapke na zmiane obudowy, ale nie wydam duzo, mam na oku taka Chieftec'a, zasilacz starczy? Duzo w kompie nie bede mial, jeden dysk, dwa napendy.. http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=7875 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 A jeszcze zadam takie pytanie. Mam chrapke na zmiane obudowy, ale nie wydam duzo, mam na oku taka Chieftec'a, zasilacz starczy? Duzo w kompie nie bede mial, jeden dysk, dwa napendy.. http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=7875 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost_mode Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 usuń powielone posty ! A bez o/c chieftec bez problemu wystarczy.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piokos Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 mam Modecoma 350 GFT, super sprawa. Napięcia trzyma super. Praktycznie niczym nie różni się od Chiefteka a jest dużo tańszy. :banan: :banan: :banan: :banan: :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...