Samone3 Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 A więc tak mam 2*256 twinmosy 400 które chodzą tak jak w podpisie tzn na fsb 232 ,i przymierzam się do zakupu dodatkowej 512-stki ,i teraz mam takie pytanko jakiej firmy kupić tą kostkę ,abym miał pewne te fsb232 :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.zip Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 heh właśnie wszedłem żeby napisać taki post :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 512 400 mhz elixira :P żartuje.Najlepiej jakiegoś hynixa albo kingmaxa 466 mhz lub 433 mhz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 heh właśnie wszedłem żeby napisać taki post :D wlasnie wszedlem zeby ci udzielic oficjalnej zjebki... jak sie nudzisz to idz pobiegaj,albo smieci wyrzuc.Jeszcze jeden taki post i sie pogniewamy,a jak juz naprawde niemozesz sie powstrzymac to wynocha na testowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...