Skocz do zawartości
grappa01

Co moge wycisnac jeszcze Geforce 4 MX 440?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wlasciwie dopiero co sie zarejestrowalem i moze watek byl juz poruszany ale mam pytanko i prosbe jesli mozecie mi odpoweidziec na nie a mianowicoe co jeszcze i w jaki sposob moge wycisnac z Geforce'a 4 Mx 440... ? Tym bardziej denerwuje mnie to ze juz niektore gierki mi nie chca chodzic np.: Prince of Persja 3D....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chodzi o DirectX to mam zainstalowany DirectX9.0 ten ktory dosatałem na płycie za sterownikami. Jedynie co sterowniki zmieniłem na najnowsze detonatory i to wszystko co z nią zrobiłem gdyz dopoiero co ją kupiłem (z czego nie jestem zadowolony, ale stało się) i dla tego chciałbym wycisnąć z nią wicej. To tylko co narazie z nią zrobiłem czyli właściwie prawie nic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobre i to , ale raczej nie widze sensu kupowania tej karty jezelli myslisz o grach . tu konieczne jest cos co obsluguje conajmniej dx 8. najlepiej sprzedaj ta karte , i kup jakiegos gf3 z allegro za 250zl . tego mx-a mozesz podkrecic np powerstripem . dosc dobrze sie kreca te karty , tyle ze jednak dx 7 to juz przezytek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chodzi o obsługe to w instrukcji pisze że obsluguje DirectX 9.0.

A tak z ciekawości to karty Ati to znaczy Radeona mają funcke wyświetlania obrazu na Tv i monitorze na raz jednocześnie tak jak funkcja NViev w kartach GeForce'a?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chodzi o DirectX to mam zainstalowany DirectX9.0

Nie no to zdanie mnie totalnie powaliło :D

A tak poza tym to w tej chwili już nie wiele osób kupuje ten szajs... jakieś 2 lata temu był na to szał ale teraz to juz nie ma sensu żadnego... no i ten DX7.0 :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no a co można jeszcze zrobić:)) heh ale ty jeszcze nic nie zrobiłeś..:))

Ja tez mam ten szajs, ale musiałem go trochę wykręcić ( no dobra dużo) żeby chodził jako tako np w FaRCry.....lub colinie04..

A mam 128/128 więc taka jak twoja..

Ale spoko juz sprzedaje ją koledze za 200zł :evil: nie wiem czy bardzo zrzesze..?? ale sam chciał:)):DNo i składam kase na R9800PRP:D

Zobacz na mój podpis kręć stopniowo i sprawdzaj w testach/grach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no a co można jeszcze zrobić:)) heh ale ty jeszcze nic nie zrobiłeś..:))

Ja tez mam ten szajs, ale musiałem go trochę wykręcić ( no dobra dużo) żeby chodził jako tako np w FaRCry.....lub colinie04..

A mam 128/128 więc taka jak twoja..

Ale spoko juz sprzedaje ją koledze za 200zł :evil: nie wiem czy bardzo zrzesze..?? ale sam chciał:)):DNo i składam kase na R9800PRP:D

Zobacz na mój podpis kręć stopniowo i sprawdzaj w testach/grach

A ktorym programem najlepiej podkrecac karte, slyszalem jescze o przrobieniu jej na Quattro, ale nie wiem czy jest wart?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ja mam troche lepsze doswiadczenia:

http://service.futuremark.com/compare?2k1=7467092

http://service.futuremark.com/compare?2k1=7849025

oczywiscie musibyc troche mocniejszy system

grappa01: Twoja karta obsluguje najwyzej directx7 - instalowanie wyzszego numerka nic nie zmieni - karta jest w stanie wykonywac instrukcje tylko do directx w wersji 7. oznacza to mniej efektow w grach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi