grappa01 Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Witam wlasciwie dopiero co sie zarejestrowalem i moze watek byl juz poruszany ale mam pytanko i prosbe jesli mozecie mi odpoweidziec na nie a mianowicoe co jeszcze i w jaki sposob moge wycisnac z Geforce'a 4 Mx 440... ? Tym bardziej denerwuje mnie to ze juz niektore gierki mi nie chca chodzic np.: Prince of Persja 3D.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_M Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 w zasadzie wszystko .. radiator... jakies scalaki .. troche kondensatorów.... i kąsek pcb btw ... nic nie pisałeś co juz z niego wyciągłes ... a co my prorocy :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Gierki ci nie chcą chodzić bo wymagają DX8, a twoja [ciach!]iana karta ma DX7. Karty z DX7 to już przeszłość, i dziwie sie że wogóle ktoś je kupuje, a tym bardziej że ktoś je sprzedaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grappa01 Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Jeśli chodzi o DirectX to mam zainstalowany DirectX9.0 ten ktory dosatałem na płycie za sterownikami. Jedynie co sterowniki zmieniłem na najnowsze detonatory i to wszystko co z nią zrobiłem gdyz dopoiero co ją kupiłem (z czego nie jestem zadowolony, ale stało się) i dla tego chciałbym wycisnąć z nią wicej. To tylko co narazie z nią zrobiłem czyli właściwie prawie nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 sprzedaj, wogole za ile kupiles , i czy to 128 bit wersja? bo jak 64 to wspulczuje i to bardzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grappa01 Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 128 bitowa i 128 Mb Ram-u Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Tu nie chodzi jaki DX masz zainstalowany, tylko jaki twoja karta obsługuje sprzętowo. Najlepiej byś zrobił jakbyś to sprzedał i kupił przynajmniej radka 9000/9200 (byle 128bit) lub GF3 jakiegoś taniego na allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 dobre i to , ale raczej nie widze sensu kupowania tej karty jezelli myslisz o grach . tu konieczne jest cos co obsluguje conajmniej dx 8. najlepiej sprzedaj ta karte , i kup jakiegos gf3 z allegro za 250zl . tego mx-a mozesz podkrecic np powerstripem . dosc dobrze sie kreca te karty , tyle ze jednak dx 7 to juz przezytek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grappa01 Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Jeśli chodzi o obsługe to w instrukcji pisze że obsluguje DirectX 9.0. A tak z ciekawości to karty Ati to znaczy Radeona mają funcke wyświetlania obrazu na Tv i monitorze na raz jednocześnie tak jak funkcja NViev w kartach GeForce'a? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_TVS Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Jeśli chodzi o DirectX to mam zainstalowany DirectX9.0Nie no to zdanie mnie totalnie powaliło :D A tak poza tym to w tej chwili już nie wiele osób kupuje ten szajs... jakieś 2 lata temu był na to szał ale teraz to juz nie ma sensu żadnego... no i ten DX7.0 :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 no a co można jeszcze zrobić:)) heh ale ty jeszcze nic nie zrobiłeś..:)) Ja tez mam ten szajs, ale musiałem go trochę wykręcić ( no dobra dużo) żeby chodził jako tako np w FaRCry.....lub colinie04.. A mam 128/128 więc taka jak twoja.. Ale spoko juz sprzedaje ją koledze za 200zł :evil: nie wiem czy bardzo zrzesze..?? ale sam chciał:)):DNo i składam kase na R9800PRP:D Zobacz na mój podpis kręć stopniowo i sprawdzaj w testach/grach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grappa01 Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 no a co można jeszcze zrobić:)) heh ale ty jeszcze nic nie zrobiłeś..:)) Ja tez mam ten szajs, ale musiałem go trochę wykręcić ( no dobra dużo) żeby chodził jako tako np w FaRCry.....lub colinie04.. A mam 128/128 więc taka jak twoja.. Ale spoko juz sprzedaje ją koledze za 200zł :evil: nie wiem czy bardzo zrzesze..?? ale sam chciał:)):DNo i składam kase na R9800PRP:D Zobacz na mój podpis kręć stopniowo i sprawdzaj w testach/grach A ktorym programem najlepiej podkrecac karte, slyszalem jescze o przrobieniu jej na Quattro, ale nie wiem czy jest wart? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychuzw Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Na jednym kompie mam: GF4 MX440 Ultra (core 290 / mem 220(440) ) + Duron1000 na kt133a i odpalilem 3dmark'a 2001se b330 :] i wyszlo 4550 pkt. Więc chyba tyle możesz po podkręceniu wycisnąć ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 no ja mam troche lepsze doswiadczenia: http://service.futuremark.com/compare?2k1=7467092 http://service.futuremark.com/compare?2k1=7849025 oczywiscie musibyc troche mocniejszy system grappa01: Twoja karta obsluguje najwyzej directx7 - instalowanie wyzszego numerka nic nie zmieni - karta jest w stanie wykonywac instrukcje tylko do directx w wersji 7. oznacza to mniej efektow w grach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...