tobi4sz Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 witam, mam procka PIII 866mhz[ nie podkręcany ] i od pewnego czasu zaczyna mi sie przgrzewac, to znaczy dostaje 69stopni C a zazwyczaj ma 45.... wiem o tym bo pisczy mi pcspeaker bo w biosie mam ustawione warning temperature 70 stopni [ czy jak to sie tam pisze ] nigdy tak nie mialem, wiatrak sprawny, hm co z tym zrobic ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandzu Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Wypadałoby ściągnąć radiator, posmarować nową pastą termoprzewodzącą (starą usunąć) i założyć. Powinno pomóc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadet1212 Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zrób jescze coś... Zmień napięcie procka z auto na nominalne napięcie dla tego procka. Abit dodaje 0,1 V na auto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobi4sz Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 hm ile kosztuje taka pasta ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 a moze sie "przypadkiem" jadro ukruszylo. albo czujnik na plycie siada. w koncu nic nie jest wieczne. najpierw wyjmij procka i go oblukaj czy wszystko jest oki. jesli tak to posmaruj nowa pasta i zaloz radiator. jesli dalej bedzie taka temp to moze plyta siada. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Araki0 Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Ceny past zaczynają sie od 2zł do 30zł ale wystarczy pasta za 10zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 jądro nie mogło sie ukruszyć no chyba że młotkiem potraktował. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Albo ostry ząb czasu je naruszył ;) Intele przecież to pancerne procki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobi4sz Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 hm mam go 3 lata ^^ dobra jutro ide po paste bo dzis zamknięte sklepy :] i czy to moze byc powodem bluesqrenow pod win xp o tresci: ***Hardware Malfuntction Cal your hardware vendor for suppor *** The system has healted ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 sprawdź kondensatory czy nie są wybrzuszone i wyczyść radiator z kurzu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...