fenriz Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Witam , mam karte muzyczna Sb Live!.Zainstalowałem programy dołaczone z oryginalnej płytki.Po uruchomieniu Creative Audio HQ pokazuje sie komunikat :"No Audio Device that is compatible with this application can be found".Po odpaleniu Creative Surround Mixer wyświetla sie :"CtDevcon.dll has returned an error. Mixer will now exit". Reinstalacja programów nie skutkuje. Natomiast sama karta działa poprawnie. Dzieki z góry za pomoc!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Msi16 Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 zainstaluj sobie KX :) i niebedzie problemu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 zainstaluj sobie KX :) i niebedzie problemu :) Chlopak chcial Creativa to trzeba pomoc . Po pierwsze to sprawdz czy karta sie napewno zainstalowala ???(chodzi mi o stery Creativa , a nie windowsa ) . Bo z bledu wynika, ze sam sterownik ci sie nie zaintalowal . Jezeli masz dzwiek , to moze zaintaluj wsio jeszcze raz . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 OK robie reinstalke sterów.Zobaczymy co sie stanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Wszystko poszło gładko i chodzi teraz jak powinno.dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...