Krulik Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Witam wszyststkich!! Jestem tu nowy :wink: Mam na imie Michał i mam 14 lat... Ale przejdźmy do tematu, składam właśnie W/C i mam taki jeden problem. Zastanawiam się czy nagrzewnica od Poloneza będzie się nadawać do W/C ? Chodzi mi o to czy jest miedziana ? Bo jeszcze jej nie dostałem a będe ją miał za darmoche... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 nie wiem jak wygladasz i jakie masz kwalifikacje ale bedac w twoim wieku nie bawilbym sie w wc. poprostu skaszanisz sobie kompa. wiec odradzam ci z dobroci serca. co do nagrzewnicy to nie ma tak ze wszystkie sa takie same: - sa miedziane - sa aluminiowe - sa miedziano-mosiezne - sa mosiezno-aluminiowe polonezowka miesci sie w tych dwoch ostatnich... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krulik Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 nie wiem jak wygladasz i jakie masz kwalifikacje ale bedac w twoim wieku nie bawilbym sie w wc. poprostu skaszanisz sobie kompa. wiec odradzam ci z dobroci serca. co do nagrzewnicy to nie ma tak ze wszystkie sa takie same: - sa miedziane - sa aluminiowe - sa miedziano-mosiezne - sa mosiezno-aluminiowe polonezowka miesci sie w tych dwoch ostatnich... Miedziano-mosiężna to najlepsza z tych wszystkich "kategori" ?? A co do tego czy to spieprzy czy nie - To mam platoforme "testową" ECS K7S5A itd. itp. I gra gitara :gitara: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 no raczej tak... ryzykuj... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fokhuz Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Najlepsza jest w calosci miedziana. Najbardziej popularne sa od kadeta.. Ryzykuj twoj sprzet nie nasz sprawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 e tam pieprzycie.... ja tez zaczynalem jak mialem 14 lat i jeszcze zadnego sprzetu nei spieprzylem..... ze wy w tym wieku baliscie sie otworzyc obudowe to nei znaczy, ze wszycy tacy sa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krulik Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 e tam pieprzycie.... ja tez zaczynalem jak mialem 14 lat i jeszcze zadnego sprzetu nei spieprzylem..... ze wy w tym wieku baliscie sie otworzyc obudowe to nei znaczy, ze wszycy tacy sa :lol: Nie wiedzieli co ich tam czeka :wink: Bez obrazy... Ja nie posiadam połowy wiedzy od was :D Fokhuz masz do szpedania nagrzewnice od Kaddeta ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Krulik, popros tatusia zeby podwiozl cie w niedziele na gielde samochodowa albo szrot i zebbyscie poszukali jakiegos kadeciaka. W tychach powinno cos byc na pewno. Najtaniej na szrocie, na gieldzie trzeba troche poszukac zeby zmiescic sie w 30zl, ale za to bedzie w dobrym stanie. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krulik Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Krulik, popros tatusia zeby podwiozl cie w niedziele na gielde samochodowa albo szrot i zebbyscie poszukali jakiegos kadeciaka. W tychach powinno cos byc na pewno. Najtaniej na szrocie, na gieldzie trzeba troche poszukac zeby zmiescic sie w 30zl, ale za to bedzie w dobrym stanie. pozdro Będe miał za darmoche chłodnice z Poloneza ale jeszcze nie wiem jaka ona będzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Ja mam ze złomu od poloneza za 30 zł. Jest miedziano-mosiężna chyba, z tym że ma aluminiowy zawór (wlot/wylot), ale można go wywalić i dać co innego. Jeszcze nie używam bo jestem w fazie kompletowania, robienia kolo WC. Mam ponad 16 lat :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 ja skoncze 16 w grudniu :D wlasnie jest po egzaminach do liceum ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 No ja w marcu skończyłem. Dużo syfu w tej nagrzewnicy. Będę ją musiał jeszcze w środku wyczyścić, pewnie też z zewnątrz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...