Venom86 Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Chce się tylko upewnić, czy wersja biosu 1.A0 jest nowsza od mojej obecnej 1.90. Dziwna nazwa dla wersji :lol: dlatego sie dla bezpieczeństwa pytam :P Ściągam ten bios przez MSI live update i boje sie że może istnieć niebezpieczeństwo że program znajdzie mi bios nie do mojej płyty albo starszą wersje :) Testował już ktoś ten bios 1.A0 ? Jest to najnowszy, oficjalny bios do mojej płyty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomachock Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 dokładnie .....lepiej sie upewnic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venom86 Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Nikt nie wie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 O! Wygląda na to, że mamy nowy biosik :D. Dzieki, koledzy :). Pzdr UPDATE: BIOS flashed, no significant changes; BIOS date: 5th of May 2004. Nice new flashing program included. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venom86 Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Wgrałem sobie go :lol: Wszystko good, bezproblemowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...