Darmach Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zepsulem Radka.... Na moim 9500@9700 po jakims czasie dzialania v-moda, skladalem i rozkladalem kompa, zaczolem ustawiac napiecia i... ...zepsulem radka... Najprawdopodobniej poszla/ly pamiec/i. Wie ktos moze gdzie i ewentualnie za ile mogliby mi zdiagnozowac ten problem, a najlepiej naprawic mi ja? Please, ludzie pomozcie!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Jak masz gwarancję to doprowadź go do stanu oryginalnego i ślij im na gwarancję niech wymieniają :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darmach Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Az tak glupi to nie jestem ;) Gdyby miala gwarancje to juz dawno bylaby zrobiona :) ...ale nie mam !!! :)) Kupilem juz niby nowa grafike, ale lezy ten radek tak smetnie w szafie... A kumpel chce kupic go ode mnie jesli uda mi sie go naprawic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 To wystaw go na Allegro na pewno dostaniesz za niego przyzwoitą cenę a nie będziesz musiał się męczyć z kumplem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 To wystaw go na Allegro na pewno dostaniesz za niego przyzwoitą cenę a nie będziesz musiał się męczyć z kumplem :) QRWA koles skąd ty sie urwałeś, a może sam kupisz od niego uszkodzonego R9700 :?: I to za przyzwoitą cenę :?: Co :?: Co za BUC :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobex Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 To wystaw go na Allegro na pewno dostaniesz za niego przyzwoitą cenę a nie będziesz musiał się męczyć z kumplem :) <font color="#FF0000">[ciach!]</font> koles skąd ty sie urwałeś, a może sam kupisz od niego uszkodzonego R9700 :?: I to za przyzwoitą cenę :?: Co :?: Co za BUC :!: Może chodziło koledze o wystawieniu jej w dziale "uszkodzone" ? Takie walnięte R9700 może się sprzedać nawet za 250-300zł, jako uszkodzony oczywiście. pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 To wystaw go na Allegro na pewno dostaniesz za niego przyzwoitą cenę a nie będziesz musiał się męczyć z kumplem :) <font color="#FF0000">[ciach!]</font> koles skąd ty sie urwałeś, a może sam kupisz od niego uszkodzonego R9700 :?: I to za przyzwoitą cenę :?: Co :?: Co za BUC :!: Może chodziło koledze o wystawieniu jej w dziale "uszkodzone" ? Takie walnięte R9700 może się sprzedać nawet za 250-300zł, jako uszkodzony oczywiście. pozdrawiam. Tylko w dziale uszkodzone. Przecież karta nie jest dobra. Bez kłopotu dostaniesz te 300zł. To wystaw go na Allegro na pewno dostaniesz za niego przyzwoitą cenę a nie będziesz musiał się męczyć z kumplem :) <font color="#FF0000">[ciach!]</font> koles skąd ty sie urwałeś, a może sam kupisz od niego uszkodzonego R9700 :?: I to za przyzwoitą cenę :?: Co :?: Co za BUC :!: Na allegro bez problemu dostanie 300zł za uszkodzonego. To jest chyba przyzwoita cena. A TY nie musisz obrażać innych. Ja nie pisze że ma sprzedać jako dobry. Szkoda cykać w klawisze dla takie … Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 To wystaw go na Allegro na pewno dostaniesz za niego przyzwoitą cenę a nie będziesz musiał się męczyć z kumplem :) OK. OK. Może i przesadziłem. Poniosło mnie. Przepraszam grosikboss. Tyle sie czyta o wałkach na Allegro, że aż się w kieszeni nóż otwiera... no cóż jeszcze raz przepraszam... PEACE :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 OK. OK. Może i przesadziłem. Poniosło mnie. Przepraszam grosikboss. Tyle sie czyta o wałkach na Allegro, że aż się w kieszeni nóż otwiera... no cóż jeszcze raz przepraszam... PEACE :) Ja nawet byłem ich ofiarą i wiem coś o tym. Po prostu się nie zrozumieliśmy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...