-Nat- Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Mam problem w niektorych teledyskach podczas odtwarzania cos trzeszczy w glosnikach. I to tylko na teledyskach, bo na zadnym sciagnietym filmie nie mialem problemow z dzwiekiem. Mam Nimo Codec Pack 5 [a karte SB 128PCI i standardowe sterowniki z plyty do niej]. Sprawdzalem u paru kumpli, oni tak nie maja. Czy ktos moze mi pomoc? P.S. Teledyski sa w formacie *.mpeg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Nikt nie wie? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 No wlasnym oczom nie wierze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 yhm tego no yyyyyy SB się gryzie z northbridge,w biosie wyłącz IRQ dla USB i po problemie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...