Gość nierealny_52 Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Witam Szukam fajnych gierek rpg po necie.Jak znacie jakieś wporzo gry to dajcie linka. Z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 www.tibia.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nierealny_52 Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Tibia wogóle mi się nie podoba , może jakieś inne??Ale i tak dxzięki z posta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 ehmm mylicie gierki rpg z hack&slash. Co do gierek online rpg polecam ultime online, jest sporo polskich shardow. a z hach&slash Rangarok Online, jest w dziale gry topic o tej grze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Ruido --- Ultima tez jest h&s. wiem bo calkiem duzo gralem, i tak jak kazdy online rpg jest hack'n'slashem. chyba, ze gracz sam chce sie troche pomeczyc i po odgrywac ta swoja postac ale dla wiekszosci zawsze to bedzie h'n's Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sentin Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 od tego amszoddzielne forum od rpg i mmorp itp nie jestem pewien czy moge podac linka w kazdym badz razie wpisz mmorpg w przegladarce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Ruido --- Ultima tez jest h&s. wiem bo calkiem duzo gralem, i tak jak kazdy online rpg jest hack'n'slashem. chyba, ze gracz sam chce sie troche pomeczyc i po odgrywac ta swoja postac ale dla wiekszosci zawsze to bedzie h'n'swszystko w przypadku ultimy zalezy na jaki serwer pojdziesz. Istnieja serwery typowo rpgowe np. NV ktore w tej chwili niestety lezy, ale w wakacje znow powinien wystartowac, klimat jest pilnowany przez ekipe, jego brak jest karany. Sa rowniez serwery z uo typowo hack&slash wiec wszystko zalelezy od serwera ultimowego i ekipy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 www.darkthrone.com jesli chcecie zrobic mi przyjemność rejestrujcie sie z www.francus.er.pl :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 www.pristontale.com fajowa giera....:) gram w nia od 1 miesiąca i nie znudziła mi się Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 MU ? http://mu.one.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Knight Online PS. Nie wiecie co się stało z rejestracją w PristonTale?? Już drugi dzien sie probuje zarejestrować i na koncu rejestracji wywala błąd serwer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMUlator Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Tutaj są chyba podane wszystkie darmowe MMoRPG i nie tylko darmowe MMoRPG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nierealny_52 Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Dzięki chłopaki za wszystkie posty , bardzo mi pomogły i z tego co widziałem to wszystkie gierki są wporo.Jeszcze raz dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...