opentany Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Witam wszystkich :) Tylko jedno pytanko a moze ze dwa co to za zasilacz i czy sie nie spali???? czekam na podpowiedzi od was pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Może napisz nam na początek jaki to model zasilacza, jego moc i Twoją konfigurację. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 To wiec tak tylko nie wiem jak sie pisze ta nazwe tego zasilacza ma 300W moj conf: PentiumIII 1.4(Tualatin),Abit SE6, 256 SD-ram,G-force 2TI, dysk 40GB deagate Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Lub mam na oku jeszcze jeden Fortron FSP235-60GI Noise Killer ktory ma niewiele ponad 300W hmm i nie wiem mam jedna wielka kropke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Myślę, że ten forton ma 235W :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 ale realnie i tak kolo 300 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 No dobra a co z tamtym nikt nie slyszal to tej firmie???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Musiałbyś go zważyć. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Czyli jak bedzie dosc wazyl to bedzie to z rodziny zasilaczy LC ale na moje oko, to jakis slaby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Dobre, firmowe zasilacze ważą nieco ponad 2kg. Jeśli i ten będzie podobnie ciężki, to można wierzyć parametrom z nalepki na jego obudowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost_mode Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Jak coś ma być dobre to musi i ważyć ;) (heh niedługo będą sprzedawać zasiłki na wagę :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 [OT] ghost_mode- czy kobieta jak wazy duzo to tez dobra ? :P [OT] nie lepiej wybrac cos porzadniejszego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost_mode Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 [OT] ghost_mode- czy kobieta jak wazy duzo to tez dobra ? :P [OT] nie lepiej wybrac cos porzadniejszego ? Nie popadajmy w skrajności Ale jak blondi waży dużo (50kg) przy 1.75 wzrostu to też nie będę gardził 8) powinieneś wiedzieć że do takiekiego OFF-Topicu są inne wzorce: "Wąska w pasie dobrze pcha się" :D :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 No dobra to ja teraz bede nie patrzyl na firme tylko ile wazy taki zasilacz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 a jeszcze jedon a taki FEEL to jest chyba MODECOM ???? tylko tyle i zamykam temat :) pozdrawiam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek1 Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 a jeszcze jedon a taki FEEL to jest chyba MODECOM ???? tylko tyle i zamykam temat :) pozdrawiam :D no ale to jest lipa zasilacz :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 To teraz to ja juz jeszcze bardziej nie wiem :( ale chyba modecom to tobra firma lepsza od codegen-a czyz tak moim zdaniem lepsza nie wiem jak waszym i twoim Boniek1???? a moze ten Elite czy jakos tak ???????? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 sa 2 rodzaje Fellkow... ESP- by dobre zasilki (ladnie trzymają napiecia) ale do pewnego momentu .. powyzej 225W zasilka potrafi sie wylaczyc.. zasilacz dosc lekki /glosny/ ale spore dlugie radiatorki w srodku ( znacznie lepsze od tych w Codegenie) FSP- czyli bebechy Fortrona 300GTF :) nie trzeba duzo mowic ... ponad 2 kg b.dobrej zasilki Pasywny PCF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 No dobra to tamtego nie biore tego forton-a a co myslicie o tych jak bym mial tak wiecej kasy to bym sobie wzial CHIEFTEC 420W HPC-420-302-DF BOX GWARANCJA 2L no ale coz zrobic :( to te zasilacze: http://allegro.pl/show_item.php?item=27222031 http://allegro.pl/show_item.php?item=27047312 http://allegro.pl/show_item.php?item=27170695 http://allegro.pl/show_item.php?item=27021490 ktory tak z nich bedzie najlepszy ale tylko z tych bo wiem ze ten Chiftec bedzie najlepezy to ten nie wchodzi w rachube MODECOM jest jaka firma dla was ona chyba nie jest taka najgorsza?? pozdrawiam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost_mode Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 wszystkie zasiłki do bani - strach montować 8) a ta druga to CODEGEN 250W - czyli mniej niż 250W ;) jak nie masz zbyt pieniędzy to kup sobie jakiegoś fortrona fsp300 z allegro... a jeżeli uzbierasz to kup 350GTF - kosztuje ok 125zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Aha to spoko a ten http://allegro.pl/show_item.php?item=26983837 to tak pewnie Megabajt 350W odpada, LC, FEEL tylko nie wiem co to jest za firma czym sie szczyci szajsem czy czyms dobrym MEC??? a to http://allegro.pl/show_item.php?item=27301726 a ten to pewnie Megabajt?? http://allegro.pl/show_item.php?item=27215329 ale wlasnie ze nie ma fortronow na allegro :( :( PZDR :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 http://allegro.pl/show_item.php?item=27238099 lykaj tego i juz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Ale jak blondi waży dużo (50kg) przy 1.75 wzrostuNieco offtopicznie: 50 kg to jest dużo? Przy 1,75 m? Dużo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Ale jak blondi waży dużo (50kg) przy 1.75 wzrostuNieco offtopicznie: 50 kg to jest dużo? Przy 1,75 m? Dużo? wisz jonas sa ludzie ktorzy lubia wieszaki .... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Ale jak blondi waży dużo (50kg) przy 1.75 wzrostuNieco offtopicznie: 50 kg to jest dużo? Przy 1,75 m? Dużo? wisz jonas sa ludzie ktorzy lubia wieszaki .... :wink:Dobra serdeczne dzieki 50kg to nie jest duzo :) chyba ze Pietia(lania) lubisz takie o grubensowskich ksztaltach???? bo ja nie :) :P Narka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Ale jak blondi waży dużo (50kg) przy 1.75 wzrostuNieco offtopicznie: 50 kg to jest dużo? Przy 1,75 m? Dużo? wisz jonas sa ludzie ktorzy lubia wieszaki .... :wink:Dobra serdeczne dzieki 50kg to nie jest duzo :) chyba ze Pietia(lania) lubisz takie o grubensowskich ksztaltach???? bo ja nie :) :P Narka :D to ty chyba nigdy kobiety o takim wzroscie nie widziaes , a jezeli podniecaja sie patyki to .... :roll: :wink: , no offence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Mojej Księżniczki jest coś około 45 kg przy 160 cm i ostatnie, co bym o Niej powiedział, to "gruba". Jakby dodać 15 cm i zaledwie 5 kg, wyszedłby piękny stojak na parasole albo coś w okolicy. Zresztą co za różnica, z samymi kilogramami i centymetrami się raczej życia nie układa, n'est pas? Ktoś na te wielkości musi się składać. Kto myśli inaczej, godzien jest jeno małgochy z lateksu :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Wiesz co sie stalo wczoraj mialem wlasnie zamawiac a tu zonk komp mi sie wylaczyl i sie nie kcial wlaczyc :( poszedlem dzisiaj do kumpla zamowic a tu drugi zonk juz poszedl fuck :( i dalej nie mam pozyczylem sobie codegena ale cos nie kce chodzic chyba go wywale a co z tym http://allegro.pl/show_item.php?item=26858642 Pietia(lania) tobie sie wreszcie podobaja jakie jak 188cm waga 96???? pozdrawiam :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek1 Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Wiesz co sie stalo wczoraj mialem wlasnie zamawiac a tu zonk komp mi sie wylaczyl i sie nie kcial wlaczyc :( poszedlem dzisiaj do kumpla zamowic a tu drugi zonk juz poszedl fuck :( i dalej nie mam pozyczylem sobie codegena ale cos nie kce chodzic chyba go wywale a co z tym http://allegro.pl/show_item.php?item=26858642 Pietia(lania) tobie sie wreszcie podobaja jakie jak 188cm waga 96???? pozdrawiam :( co myslisz za 50zl dostaniesz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Hmm no nie ale sie pytam co to za firma jakie sa o niej opinie a co to jest za firma http://allegro.pl/show_item.php?item=27301590 ale firma LC jest do bani?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...