Boniek1 Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Hmm no nie ale sie pytam co to za firma jakie sa o niej opinie a co to jest za firma http://allegro.pl/show_item.php?item=27301590 ale firma LC jest do bani?? to jest shit :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 ale czyli co shit ???????Chieftec ??? czy co ale LC jest do bani?? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 juz wiem to byc Mercury to czyli zle chyba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek1 Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 ale czyli co shit ???????Chieftec ??? czy co ale LC jest do bani?? :(tak lc shit :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 to jaki jest wmiare oprocz Chieftec-a 300GTF lub GT i fortona???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek1 Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 to jaki jest wmiare oprocz Chieftec-a 300GTF lub GT i fortona????zaden oprocz wymienionych :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 no to spoko :( a megabajt tyz do bani ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek1 Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 no to spoko :( a megabajt tyz do bani ?? wszytsko ponizej 100zl oprcz fortrona to gowno razem z megabajtem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 to czyli niedobrze :( hmm to pewnie bede musial sprzedac jednak te butelki :D ale moze jest taki ktory bedzie w miare chodzil???? jest tyle tych zasilaczy i ani jeden?? to dziwne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 no to spoko :( a megabajt tyz do bani ?? wszytsko ponizej 100zl oprcz fortrona to qpa razem z megabajtem :lol:co ty du.pisz dziecki :evil: Fortron to qupa ehhhh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek1 Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 no to spoko :( a megabajt tyz do bani ?? wszytsko ponizej 100zl oprcz fortrona to qpa razem z megabajtem :lol:co ty du.pisz dziecki :evil: Fortron to qupa ehhhhmowie oprocz fortrona :lol: fortron spox :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 no to spoko :( a megabajt tyz do bani ?? wszytsko ponizej 100zl oprcz fortrona to qpa razem z megabajtem :lol:co ty du.pisz dziecki :evil: Fortron to qupa ehhhhmowie oprocz fortrona :lol: fortron spox :Daaa to w takim razie sorry :D :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 :( ja juz chyba sobie dobrego nie kupie i bede bez zrobie sobie plyte pod 220V :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 powiem wam cos o tym CRS za 24zł z Allegro otuz nabylem go gdy moj fortron siadl i musialem miec cos czym mojego potforka zaspokoje :lol: kupiłem to cudo przy okazju kupna monitora polizingowego ł i opisalem go tutaj : http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=76592 jak dla mnie wypas wszystkie zabezpieczenia+cichy!!+aktywne PCF no i chyba realnie ma te 300W !! waga z 1,4kg na oko ;-) aha w srodku czysciutko i niby pisze ze uzywany ale jak dla mnie to jest nowka :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 no to czyli http://www.allegro.pl/show_item.php?item=26983837 ten powinien nawet dobrze dzialac??? po twojej opini?? no no :roll: PZDR ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 siedze wlasnie na nim .. co prawda na jak tylko przekrece procka to sie wylącza ale napiecia baardzo ladne no i cichutki ;) dla mniej wymagajacych cfg bardzo dobry zasilacz cos takiego jak FELL tylko ze z PCF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 to czyli teraz nie masz podkreconego sprzetu???? bo ja wlasnie lubie sobie cos nie cos podkrecic ale nie duzo bo mi wtedy karta nie dziala to czyli z mojego punktu widzenia bedzie stabilnie chodzil, a jeszcze jedno mierzyles miernikiem czy odczyt z biosu???? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart!nek Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Te deery 400w były podobno całkiem niezłe (za taką g*** cenę), przy takim konfigu mocno bym się nad nim zastanawiał. I pierwsza zasada przy kupowaniu zasiłek - omijaj te, które mają gniazdo do podłączania monitora!!!! (to drugie duże czarne z tyłu) Małe dzieci z tybetu robią je tylko dlatego, bo jest w cholere wolnego miejsca w środku zasilacza. Smilek miał farta :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 ale to przeciez w niczym nie przeszkadza ze jest takie wejscie na monitor ja im nie kazalem dawac :P a ze juz jest, zawsze mozna wymatowac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Te deery 400w były podobno całkiem niezłe (za taką g*** cenę), przy takim konfigu mocno bym się nad nim zastanawiał. I pierwsza zasada przy kupowaniu zasiłek - omijaj te, które mają gniazdo do podłączania monitora!!!! (to drugie duże czarne z tyłu) Małe dzieci z tybetu robią je tylko dlatego, bo jest w cholere wolnego miejsca w środku zasilacza. Smilek miał farta :D o jaaaaaaa a ja myslałem ze tam do srodka kokosy ladują!!! :lol: :lol: :lol: a tak na powaznie to mialem 2 fortrony z wyjsciem na monitor ;-) to nic innego jak pociagniecie 2 kabelkow do gniazda prąd idzie prosto z gniazdka!! i nie ma wplywu na wydajnosc zasilacza ;-) to ten CRS jesy BARDZO Dobry do slabszych konfigow napiecia mam 3,3V-3,26V 5V-5.01V 12V-12.24V miernik i skacze tylko lekko 12V (o 0.1V) zasilacz o tyle ciekawy ze jak podkrece procka to chodzi mi jakies 2-3minuty po czym zasilacz sie wylacza (zabezpieczenie przed przegrzaniem ) obroty wiatraka zalezne są od temp zasilki ale nawet ma max jest cichy 8) za 24zł zasilacz fajny do mniej wymagajacych kompow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 No wlasnie tez sobie tak myslalem ze to w niczym nie preszkadza, ale dlaczego sie wylancza z przegrzania a jak zalozy sie wieksze radiatory i jakis leprzy wiatrak co ma wiecej przeplywy powietrza?? czy robil ktos takie cos?? :) PZDR ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Te deery 400w były podobno całkiem niezłe (za taką g*** cenę), przy takim konfigu mocno bym się nad nim zastanawiał. I pierwsza zasada przy kupowaniu zasiłek - omijaj te, które mają gniazdo do podłączania monitora!!!! (to drugie duże czarne z tyłu) Małe dzieci z tybetu robią je tylko dlatego, bo jest w cholere wolnego miejsca w środku zasilacza. Smilek miał farta :Dno ciekawe ja mam taką zasiłkę jak w podpisie i także ma gniazdo na monitor czy to oznacza że ta zasiłka jest do p***** :D a propos deera mam na sprzedaż http://www.allegro.pl/show_item.php?item=27321344 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek1 Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Te deery 400w były podobno całkiem niezłe (za taką g*** cenę), przy takim konfigu mocno bym się nad nim zastanawiał. I pierwsza zasada przy kupowaniu zasiłek - omijaj te, które mają gniazdo do podłączania monitora!!!! (to drugie duże czarne z tyłu) Małe dzieci z tybetu robią je tylko dlatego, bo jest w cholere wolnego miejsca w środku zasilacza. Smilek miał farta :Dno ciekawe ja mam taką zasiłkę jak w podpisie i także ma gniazdo na monitor czy to oznacza że ta zasiłka jest do p***** :D a propos deera mam na sprzedażhttp://www.allegro.pl/show_item.php?item=27321344oznacza to ze masz starego uzywanego enermaxa :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 tak właściwie to chyba jednak nie mam drugiej wtyczki na monitor :oops: po prostu wydawało mi się że jest ale nie ma :lol: stary zasilacz miał i tak mi się zapamiętało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 A mogęż wiedzieć, czym się różnią (w zasadzie działania) zasilatory z dynksem od tych z gniazdem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek1 Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 niczym tylko recznie nie wyloczysz zasilki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 to dlaczego w jednych daja a w innych nie???? nie mogli by tak dawac do wszystkich albo do zadnego dziwne PZDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...