Skocz do zawartości
:SOOLIGH:

Jaki telefon wybrać ??

Rekomendowane odpowiedzi

Tak to jest jak jest za duży wybór.. Jutro jade po nowy telefonik i niewiem który wybrać. Do wyboru: Motka E365, T720i, Nokia 3100, 7650, SE T610, Siemens S55+aparat... Interesuja mnie opinie użytkowników lub jeśli macie jakies strony z testami to tez bede wdzieczny za podanie linki (oprocz FKN - tam juz wsio poczytalem).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no rozpietosc klasowa jest duza ;) z tych co wymieniles wybral bym 7650 jezeli nie zalezy Ci na wymiarach(za ogromne mozliwosci) a t610 jezeli na nich zalezy...super stronka z testami www.mobile-review.com po angielsku ale bardzo profesionalna...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pod uwage only T610 oraz 7650.

T610 za mobilnosc, 7650 za symbiana.

Jeszcze pod uwage bralbym jedynie S55 z aparatem ale nie umywa sie podlug tyych dwoch pierwszych.

Gdyby byly w jednej cenie bralbym 7650 ale wiadomo, ze jest nieporownywalnie drozszy od t610 wiec wybor jest dla mnie oczywisty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co z motorolami jest nie tak? Przez chwile mialem okazje pobawic sie t720i i robi calkiem dobre wrazenie... Niestety pozostalymi nie, wiec niemam jak porownac (bo przeciez nie do mojego GD96). Slyszalem natomiast o 7650 ze ma slaba baterie i trzeba ja codzinnie ladowac?

szymon_ : dzieki za linka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

motorole sa starsznie ograniczone jezeli chodzi o komunikacje brak BT i Irdy juz nie wspomne o ograniczeniach MMS w t720i ... pozatym to menu w motrolach jakies takie nie dzisiejsze ;) przynajmniej jak dla mnie...bateria w 7650 niestety zawsze bedzie malo trzymac szczegulnie przy intensywnym uzytkowaniu gier, aparatu itd. cos za cos :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak na taki telefon (7650) to normalne, ze bateria bedzie slabo trzymac.

Facet, tam jest prawie windows. Laptopy trzymaja op 2 godz. :)

=4532]http://telefonia.wp.pl/articles/index.html...IN[art_id]=4532 - N 7650

=5512]http://telefonia.wp.pl/articles/index.html...IN[art_id]=5512 - T610

=4692]http://telefonia.wp.pl/articles/index.html...IN[art_id]=4692 - S55

Poczytaj sobie. Dosc rzetelnie opisane wady i zalety.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi