Skocz do zawartości
shch00r

Orac3 skonczony...

Czy Orac3 Ci sie podoba?  

2 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Orac3 Ci sie podoba?

• Tak
      53
    • Nie
      26

Rekomendowane odpowiedzi

sailence zbluzgać Cię?? :lol: Stary pisz na temat i do rzeczy. O modach Jonasa z kolegami porozmawiaj, a nie w temacie, który jest o czym innym. :?

Co do moda:

Takie mody lubie - estetyczne z dbałościa o szczegóły itede itepe choć jak na moj gust jednak mało to użyteczne :?

hehe ktos tam napisał 100kg, że to wazy? dobre dobre :lol: :lol: :lol:

Może to tylko specjalne wyolbrzymienie, ale jednak :lol:

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:arrow: spoko, nie zawarłem żadnego przymierza :D

sorry Jonas jeśli czujesz się urażony, nie chciałem cię obrazić

:arrow: Grzechu - NO COMENTS - teraz to dopiero pokazałeś swój poziom :?

:arrow: a jeśli chodzi o Orac'a to sądzę, że to jest jedyny modd na świecie, w którym po zastosowaniu obudowy z plexi (w pełni przezroczystej) nie widać nawet skrawka płyty głównej, co jest poprostu odskocznią od standardowych akrylowych blaszaków, w których nie ma kszty inwencji

:arrow: jeszcze raz przepraszam, jeśli ktoś poczuł się obrażony, nie było to moim celem

:arrow: a tak nawiesem, to skąd wzięło się tam tyle tych węży? oglądam swoją budę i nie mogę się jakoś doliczyć takiej ilości przewodów, ewentualnie ATA, trochę molexa i that's all, więcej nie ma :D skąd mu się tyle tego wzięło? :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie bój, ja do tego nie prędki. Na tym forum jeszcze nikomu się nie udało doprowadzić mię, leliję różanolicą, do stanu wrzenia tudzież sprawić, bym uniósł się szlachetnym oburzeniem wobec obrazowych opisów czynności, jakim miałabyż oddawać się moja tknięta hirsutyzmem mamełe.

I jeszcze jedna rzecz - znajdź mi taką drugą jak to http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=69471, bo znów widzę zdanie, że inwencji brak (nie mówię, że akurat u mła, ale w ogóle). Nie usiłuję być złośliwy czy coś, naprawdę mnie ciekawi, czy ktoś przede mną wpadł na taką koncepcję rozmieszczenia gratów.

Też nie wiem, jak tyle tych kabli napłodził, ile z nich jest tak se, a ile naprawdę ma jakąś ważną misję. No i to właśnie mi się nie widzi, że tak nawalone gęsto.

---linia cięcia---

Teraz dopierom przyuważył - "akrylowy blaszak"? Na Demony Wiatru, cóż to za twór?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grzechu - NO COMENTS - teraz to dopiero pokazałeś swój poziom  :? 

Jejuuuu a cóż ja takiego napisał, że poziom mój Ci się nie podoba czyż loli uśmiechniętych nie widziałeś? one coś dodają do wypowiedzi. Zresztą tłumaczyć się nie będe bo nie mam z czego. :?

Pozdro,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież budy sprzedawane w sklepach (przezroczyste) są z reguły z akrylu nie? Tak przynajmniej są opisane.

Jonas - akurat twoja buda mi się podoba, takie niespotykane kszałty naprawdę cieszą oko, bo kupić zwykłego Big Towera już przezroczystego to nie robota, ty się trochę nad tym napracowałeś, i za to ci gratulacje :P

PS. co oznacza "lelija różanolica"? :D :D :D

EDIT

Grzechu no offence :D ja też nie mam za wysokiego :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przegiecie ten komp wyglada jak z filmu OBCy

odezwał się pan i władca modinngu

zrób chociaż coś co będzie chociaż tak dowpracowane w szczegułach jak ten projekt w 50% to możesz coś mówić

ja nie potrafie zrobić tak dobrego moda i się nie wymądżam tak jak ty :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zrób chociaż coś co będzie chociaż tak dowpracowane w szczegułach jak ten projekt w 50% to możesz coś mówić

A ty jestes takim wladca :?: Skoro jest wolnosc wypowiedzi, to zloty699 sie wypowiedzial i koniec - nie widze, zeby sie tu wymadrzal. Moze maja pisac tylko ci, ktorym sie podoba ten mod :?: :evil: Bez sensu...

Mnie tez sie srednio podoba, choc docenic trzeba ogrom wlozonej w niego pracy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ty jestes takim wladca :?: Skoro jest wolnosc wypowiedzi, to zloty699 sie wypowiedzial i koniec - nie widze, zeby sie tu wymadrzal. Moze maja pisac tylko ci, ktorym sie podoba ten mod :?: :evil: Bez sensu...

Mnie tez sie srednio podoba, choc docenic trzeba ogrom wlozonej w niego pracy...

Ja nie mówie żeby się wypowiadali tylko ci którym się podoba tylko trzeda to docenić że gnome męczył się nad tym 7 miesięcy i trzeba to docenić nigdy nie widziałam tak dokładnie zrobionego w każdym szczegule moda :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ot , znalazl sie mistrz :evil:

wez czlowieku najpierw pomysl co piszesz. po twojej kolejnej wypowiedzi widze ze sobie przeczysz , wiec badz tez konsekwentny.

poza tym takie gadki to sobie mozesz w chinach , tudziez innym kraju ciemiezacym ludzi.

fin :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ot , znalazl sie mistrz :evil:

wez czlowieku najpierw pomysl co piszesz. po twojej kolejnej wypowiedzi widze ze sobie przeczysz , wiec badz tez konsekwentny.

poza tym takie gadki to sobie mozesz w chinach , tudziez innym kraju ciemiezacym ludzi.

fin :evil:

nie uważam się za mistrza :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zatem ciesze sie niepomiernie , jednak w tym przewspanialym kraju jakim jest Polska istnieje cos takiego jak wolnosc wypowiedzi , przekonan , religii oraz mysli i czynow. uszanuj zatem z laski swojej to konstytucyjne prawo kazdego obywatela RP.

koniec wykladu (EOT)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepszy mod jaki widziałem!!!

Zastanawiam się który jest lepszy:

http://bit-tech.net/feature/44/1

hehe , wg mnie najlepszy jest DOOM3 mod :) niestety nie mam linka:/

ale hl2mod tez trzyma sie niezle :twisted:

ja mam linka

http://213.221.104.186/pcmax/forum/showthr...15&pagenumber=1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ogolnie ładnie to wyglada le juz za bardzo sie swieci za duzo tych węzy, nie widac mobo ani nic a t o jets serce wszystkiego , musi byc je troche widac wyszlo pudło z kupą swiecacego złomu , to ma byc subtelne rozwiazanie a nie swiecaca i błyszczaca sie buda jak psu jajka ;) za duzo węzy wg mnie za duzy bałagan ja bym to lekko uporzadkowal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam z góry za mały off topic, ale czy wiecie może które obudowy (chodzi mi raczej o te starsze za max 50 zł) mają wysuwaną część pod płyte główną tak jak to ma miejsce w budzie od DOOM`a 3.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Postanowilem dorzucic swoje piec groszy niczym zloty699.

Sa 3 rodzaje modow kompa, jedne maja go troche upiekszyc co sie nie zawsze udaje, drugie maja poprawic jego dzialanie, a trzecie to mody tylko dla samej sztuki.  

Nie wszystkim potrzebne sa co chwila coraz to nowsze czesci, niektorym zalezy tylko i wylacznie na wygladzie.  

Uwazam ze mod jest swietny wrecz! Co z tego ze nie mozna nic wyciagnac, przeciarz kazdy wie ze nie o praktycznosc tu chodzi.

W 100% popieram Cie RaVeN155, poprostu wyjales mi to z ust.

Sam z chcecia 'zaopiekowalbym' sie ta obudowa - zuborzylbym ja ciut tak abym mogl ja wykarzystac na swojego kompa.

Pozdrawiam wszystkich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Według mnie ta obudowa jest zrobiona zajebiscie porjekt tez jest zej...... Ale wole bardziej tradycyjne obudowy. Bardziej funkcjnalne. Pomyślcie jak to sie ciezko czysci (napweno kurz mu osiada na tych rurkach) oraz ile trzeba sie bawic by np wyjac procka lub ram.

Wyglad 9+/10

funkcjonaność 1-/10

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi