zeberko Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Pomiar temperatury na odległość to można wykonać pirometrem, są nawet z celownikiem laserowym. Niektóre mierniki uniwersalne (volty, ampery i omy) mają możliwość pomiaru temperatu. Są też kity do samodzielnego montażu do pomiaru temperatury. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyJohn Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 o, nie wiedzialem... to ide zobaczyc ile takie cos kosztuje ZL, a moze pozycze od kogos... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Pirometr jest chyba dość drogą zabawką. W naszej firmie są dwa takie urządzenia pomagają ona w ustaleniu punktów pracy problematycznych węzłów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyJohn Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 czyli nie mam szans :) ani na kupno, ani nikt ze znajomych nie ma :/ uwaga wszyscy jest jeszcze ciekawiej mam 19* po zamontowaniu 1 wiatraka :D :lol: ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 tak samo nie komentuj moich postow A to dziwne.. 99,99% istnienia forum, to komentowanie i analizowanie innych postów 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyJohn Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 tak samo nie komentuj moich postow A to dziwne.. 99,99% istnienia forum, to komentowanie i analizowanie innych postów 8) to sie tyczy tylko tego 1 osobnika :) czepiasz sie szczegolow :P btw zazdroszcze bartka, moj dopiero przy 1,8V przechodzi prime... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fog Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 CrazyJohn:Gratuluje najwydajniejszego na swiecie systemu chlodzenia procesora :D Ba, nawet wogole jednego z lepszych systemow chlodzacych procki. Czekaj az NASA sie do Ciebie zglosi, zeby przechwycic Twoja kosmiczna technologie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyJohn Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 zazdrosc straszna rzecz :D :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 tak samo nie komentuj moich postow A to dziwne.. 99,99% istnienia forum, to komentowanie i analizowanie innych postów 8) to sie tyczy tylko tego 1 osobnika :) czepiasz sie szczegolow :P btw zazdroszcze bartka, moj dopiero przy 1,8V przechodzi prime... :) Bo jak sie kupuje trzeba mnie wysyłać do sklepu.. :)))) mam ręke.. leżał kosz bartków 2500+.. podszedłem, wzielem pierwszy z brzegu i mówie, biore:)))) i tak go mam:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyJohn Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 peseq - nie no super, ja sie gapilem ze 20 min na te pare sztuk co bylo i wybralem wg mnie najlepszy... :D ale i tak jest sredni :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...