Darius Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 -chłodniczka z Kadeta -4*92mm z Zelmana wentylatorki 5V(20dB) -pompka atmana 306(uszczelnie) -węże z ogrodniczego -bloki: CPU Nukleon lub Uriel Grafa do 60 zł z MCS mam nadzieje że cały ten zestaw zmieści mi się w midi tower! :evil:ocencie ten zestaw pod względem O/C!!! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Wszystkiego się dowiesz jak złożysz całe WC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zalmany 92 są dość głosne, ja bym polecał Y.S. Tech bądz sokolwiek na slizgowym (ale nie coolermaster ;)) nawet 4x80 bądz 2x120 :) Weże z ogrodniczego - mam nadzieje ze nie chcesz takich okropnych zielonych tylko eleganckie silikonowe / gumowe :D Uriel zdecydowanie - dobre pare stopni na jego korzysc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oRh Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 zestaw calkiem calkiem ale wszystko zalezy od Ciebie, jezeli sie przylozysz (wyczyscisz dobrze nagrzewnice, zamontujesz rozsadne weze np. 12/16, zastosujesz porzadna paste, zlozysz wszystko do kupy jak nalezy) to sprzet ma spore mozliwosci O/C ktore mozna wykrzystac ... Pozdrawiam i zycze wytrwalosci bo wierz mi bedzie Ci potrzebna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 kadem ma 19cm szerokosci .. jak nie masz budy 200mm to ci nie wejdzie .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...