jeffik Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 witam wlasnie o co chodzi w tym programie wiem ze szuka on najwyzszych zegarow gpu i pamieci na karcie graficznej, ale jak go wlaczylem i zaczol testowac pamiec to po okolo 30 min zaczely sie pojawiac artefakty a czestotliwosc pamieci z tego co udalo mi sie rozszyfrowac wynosila cos kolo 1000MHz 8O . Moze ktos z was wie jak ten program sie dokladnie obsluguje? :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 program tworzy loga z zapisem testu wchodzisz do loga i sprawdzasz przy jakim ustawieniu zaczynaja robic sie artefakty. w moim przypadku ten program nie spelnil zadania bo takie wartosci jakie on pokazal (nawet po pomniejszeniu ich przeze mnie o 5-10mhz) nie nadaja sie do grania bo sa artefakty w grach i w 3dmarku taz sa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 1000Mhz na pamięciach (w najlepszym wypadku) 2,8ns ? Niemożliwe... Coś źle pokazuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 u mnie ten programik bardzo dobrze wykrył częstotliwości core i mem, takie do których wcześniej sam doszedłem testując 3dmarkiem. Ogólnie program spox tylko szkoda czasu samemu szybciej to zrobisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...