[Smaug] Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Witam Mam nastepujaca jazde nie dzialaja mi niektore filmy zakodowane xvidem a te ktore dzialaja wywalaja bledy i powoduja blad krytyczny media playera. Reinstalowalem system ponad 10 razy instalujac sterowniki i kodeki we wszystkich mozliwych konfiguracjach. Komp jest rock stable zarowno podkrecony jak i nie. Ffdshow sie nie sprawdzil. Wszystkie mozliwe wariacje XVIDa sie nie sprawdzily uszkodzenia sprzetu nie podejrzewam ale dzis na wszelki wypadek wymienie pamiec. Moze ktos z Was mial taka sytuacje i moze mi pomoc. Pozdro Krzysiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zioło85 Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 takie pytania to nie w tej czesci forum jak juz to w "oprogramowanie" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Możesz się jeszcze pobawić w rejestrze i powywalać wpisy kodeków, jeżeli to nie pomoże zainstaluj jakiegoś codecpacka np. nimo. Może i nie jest to najlepsze rozwiązanie, ale po tym filmy napewno będą działać. Aha, przez zainstalowaniem packa dokładnie usuń wszystkie pozostałe kodeki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Smaug] Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Napisalem post specjalnie tam bo potrzebuje fachowca a do oprogramowania nikt nie zaglada. Zadne kodeki nie dzialaja sprobowalem wszystkiego. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finch Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Usuń wszystkie codecki, wyczysc rejestr i zainstaluj sobie to "K-Lite Codec Pack" Sam mialem kiedyś problem z Xvid'em, odkąd sprobowałem juz od roku na nich jade :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Smaug] Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 K Lite nic nie daje, problem pozostaje nierozwiazany Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 cos masz namotane w systemie lub filmy jakies lewe jezeli ffdshow nie dziala to sprobuj na samym XviD'zie Koepi. Jezeli nie bedzie dzialac to patrz na poczatek mojego posta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Smaug] Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 System jest totalnie nowy druga sprawa filmy sa ok bo koles oglada je na swoim kompie sciagajac je odemnie po lokalce i nic sie nie dzieje. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monocyklista Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Sprobuj zainstalowac InterVideo WinDVD 6 - to dziwne, ale ten program instaluje jakies kodeki, ktore pozniej odtwarzaja XViD. W sumie troche mnie to wpienia, bo nawet instalacja na nowo kodekow XViD, nie zmienia tej sytuacji [ja osobiscie wole, zeby jednak byly wykorzystywane kodeki XViD]. Jedynym sposobem powrotu do normalnej sytuacji jest odinstalowanie WinDVD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...