Luk@s Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Co sądzicie o Philipsie EXP 3360. Czy może jest coś lepszego albo w ogóle co można polecić do tej ceny :?: PS. Dołączone słuchawki nie mają znaczenia bo mam lepsze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartekx Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Przyłaczam sie Chce sobie kupić na wakacje dismana ale niweim jakiego. Chciałbym by był lekki mały i poręczny i koniecznie odczytywał ogg bo moim zdniame to najlepszy format. Oraz bym chciał by podawał całe nazwy utworów by miał fajny duzy wyświetlacz i wogule wybajerzony. Mile widziny equalizer. Cena to niech będzie 300-500 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIMON Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 AŻ trudno uwierzyć ze nikt niema dismana na tym forum.... ehh... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Denver MP365. Cena to... 129PLN! 8O Dostępny w... Biedronce! 8O Poważnie! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 N/c. Bajerancki musi być. Ja nie wiem może po prostu za mało ludzi zagląda na "Elektronikę". Trzeba było załozyć ten topic na oślej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Timon @ nie musiałeś nowego topicu zakładać. Bo po pierwsze w tym się pytałem o tego discmana, a po drugie mój tata kupił już go sobie w makro za tą samą cenę 340zł. Jak chcesz się coś dowiedzieć to pytaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Dzisiaj dostałem ten discman :D http://www.allegro.pl/show_item.php?item=3...82+wys%C5%82any. First 2062 Szczerze polecam. Wszystko co potrzeba ma na wyposarzeniu i naprawde ładnie gra :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...