Milo Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Dlaczego w CodeCultures wyskakuje mi jakis bład buferra czy cos takiego a w 3DMarku 2001SE w teście Advanced pixel Shaders gdy mam ustawione na 32 bity obiekty śą ciemne :? prosze o pomoc!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Dlaczego w CodeCultures wyskakuje mi jakis bład buferra czy cos takiego a w 3DMarku 2001SE w teście Advanced pixel Shaders gdy mam ustawione na 32 bity obiekty śą ciemne :? prosze o pomoc!!!!!Spróbuj zainstalować sterowniki karty na najnowsze - i pisz na odpowiednim forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Dlaczego w CodeCultures wyskakuje mi jakis bład buferra czy cos takiego a w 3DMarku 2001SE w teście Advanced pixel Shaders gdy mam ustawione na 32 bity obiekty śą ciemne :? prosze o pomoc!!!!! Pisze sie CodeCreatures :D Na GF4 takich problemow ni ma :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...