Szoszon Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Proszę mi wytłumaczyć co to jest tuner tv w monitorze lcd tzn. mając taki monitor będę mógł oglądać kanały telewizyjne bez załączania komputera :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 dokładnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Ja mam samsunga 15 cali z TV tunerem w kuchni i musze powiedzieć, że obraz super jakości, ale jak oglądam np. tenisa to są malutkie smugi, opóźnienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoszon Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Ja mam samsunga 15 cali z TV tuneremA czy są może jakieś 17 z tunerem, jestem właśnie na etapie szukania nowego monitora LCD :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 A czy są może jakieś 17 z tunerem, jestem właśnie na etapie szukania nowego monitora LCD :lol: na szybko http://magi.pl/prod.php?nid=19 http://www.iiyama.pl/default.asp?SID=&NAV=...V=236&PROD=1435 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoszon Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Dziękuję za odpowiedzi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba100 Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Czy możecie mi podać jakie są panele LCD 17 cali z wbudowanym tunerem TV. Chce zeby taki monitor miał wyjscie DVI i był tez dobry do grania. Polecie mi te monitory i linki do ich opisu i gdzie je mozna kupic jak najtaniej. Z góry dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaCZq Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Dobry monitor LCD 17* -> min 2 tys., dobry monitor LCD 17* z tunerem Tv -> minimum 3.0 tys. :lol: Juz lepiej kupic nowy TV :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_em Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 lepiej kupić monitor i osobne do tego tuner tv za 250zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...