DeathMan Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Aktualnie mam do kompa podłączony amplituner + korektor graficzny całość firmy Tensai i ma baaaardzo dużą moc ale mam dwie kolumny tylko 70Watt marki Schneider i zastanawiam się czy nie kupić jakiegoś zestawu 5.1 do 500PLN. Z góry mówię że w tym wzmacniaczu miom nie działa lewy kanał no i troszke trzeszczą od neigo głośniki. Co byście mi doradzili ? Jakiś zestaw 5.1 czy może dać do elektryka to co mam żeby mi kanał drugi naprawił i dokupić jeszdcze dwie kolumny. Aha, potrzebuje tego głównie do muzyki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 radził bym naprawić i kupić 2 kolumny za 500 zł nie kupisz dobrego zestawu 5.1 pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 jak do muzyki to po co tandetne 5.1 za 500z; :o zapytaj lepiej w temacie "Kilka słów o głośnikach - poradnik kupującego ;)". Tam ci cos poradza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...