rOg@s Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Witam wszystkich :) Chcialbym aby w tym topicu znalazly sie waszym zdaniem linki do sklepow oferujacych WC ale te ktore oferuja przystepne ceny i nie zdzieraja z nas poczciwych ludzi ciezko zarobionych talarów. 8) Sam osobiscie szukam takiego sklepu i znalazlem calkiem ciekawe ceny blokow oferowanych przez mcs.pc.pl pod tym adresem --> http://www.hipermax.pl/index.php?cPath=71&...c945192e4a49fe4 Czekam na wasze propozycje , linki i dziekowa za przylaczenie sie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 http://realitynet.pl/content.php?content.109 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Witam wszystkich :) Chcialbym aby w tym topicu znalazly sie waszym zdaniem linki do sklepow oferujacych WC ale te ktore oferuja przystepne ceny i nie zdzieraja z nas poczciwych ludzi ciezko zarobionych talarów. 8) He,he - to ja z grubej rury :wink: : http://www.cpc.pl/ No co? ceny sa przystepne; nie? :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 www.bloki.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rOg@s Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 cvir zastanawiam sie nad kupnem ktoregos z zestawy z cpc.pl :twisted: :D :wink: 8) it`s only a joke ... !!?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 cvir zastanawiam sie nad kupnem ktoregos z zestawy z cpc.pl :twisted: :D :wink: 8) it`s only a joke ... !!?? :D Ja sie chyba tez skusze: te turbolizatory i w ogole :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rOg@s Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 turboizolatory to nic w porownaniu z ich technologia wykonania blokow :P i ta super wydajna konstrukcja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misyo Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Witam wszystkich :) [...] Sam osobiscie szukam takiego sklepu i znalazlem calkiem ciekawe ceny blokow oferowanych przez mcs.pc.pl pod tym adresem --> http://www.hipermax.pl/index.php?cPath=71&...c945192e4a49fe4 Czekam na wasze propozycje , linki i dziekowa za przylaczenie sie :) Wąż PCV 10/12 z atestem do chłodzenia wodnego - ROTFL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 HEHE jak sie pospieszysz to na www.realitynet.pl mamy promocje Urieli Rev2.0 z multitopem, ale musisz miec jakis bloczek paskudny nawet na wymiane :P Moze byc dziurawy, i.t.p. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rOg@s Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 jak na razie to ja kompetujue swoje 1 wc wiec nie posiadam zadnych starych blokow :P ale thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan5 Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 A moze znajdzie się ktoś kto by mi (i nie koniecznie tylko mi) zrobił bloczek na cpu. Mam Atmana 306 który będzie docelowo ciagnał 4-5 bloczków, w tej chwili mam celeronka 1000 ale planuję zmianę na podkręcanego athlona. Czy ktoś zrobilby mi niedrogi miedziany bloczek o wpustach 12 mm i dużej przepływności cieczy który pasowałby zarówno na celeronka jak i na athlonka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 HEHE jak sie pospieszysz to na www.realitynet.pl mamy promocje Urieli Rev2.0 z multitopem, ale musisz miec jakis bloczek paskudny nawet na wymiane :P Moze byc dziurawy, i.t.p. 119 pln. Do tego muszę zapłacić wysyłkę bloku do Was - czyli kolejne kilka pln. A np. nówki bloki spidery (troszkę starszy model) z bloki.pl - mozna na allegro kupić za 90 pln - czyli ponad 30 pln taniej. Wg mnie to bardziej korzystna transakcja - szczególnie jeśli komuć na pieniądzach bardzo zależy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba_8 Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 -> http://www.cpc.pl/bloki.php Zwróćcie prosze uwagę, która strona bloku jest tak pięknie wypolerowana! To tylko dygresja;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carno Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Xan5 :wisielec: zakosiłeś mi emblemat czy jak kumpel mi dał cynk :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pałeł Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 a ja kupie blok na grafe i chipset za 2 miech ale napewno w mcs, choćby tylko przez to jak mate traktuje klijentów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 OT: Xan5 zakosiłeś mi emblemat czy jak kumpel mi dał cynk :twisted: (tzw) emblemat którego używasz / -acie nie jest twoją własnością, więc pisanie o "zakaszaniu" jest troszke .... niefortunne :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 119 pln. Do tego muszę zapłacić wysyłkę bloku do Was - czyli kolejne kilka pln. A np. nówki bloki spidery (troszkę starszy model) z bloki.pl - mozna na allegro kupić za 90 pln - czyli ponad 30 pln taniej. Wg mnie to bardziej korzystna transakcja - szczególnie jeśli komuć na pieniądzach bardzo zależy... czytaj dokladnie!!! zwracamy kase za Twoja wysylke placisz tylko w jedna strone!!! czytaj i rozum co czytasz :) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...