Skocz do zawartości
rOg@s

Najnizsze ceny blokow.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich :)

Chcialbym aby w tym topicu znalazly sie waszym zdaniem linki do sklepow oferujacych WC ale te ktore oferuja przystepne ceny i nie zdzieraja z nas poczciwych ludzi ciezko zarobionych talarów. 8)

Sam osobiscie szukam takiego sklepu i znalazlem calkiem ciekawe ceny blokow oferowanych przez mcs.pc.pl pod tym adresem --> http://www.hipermax.pl/index.php?cPath=71&...c945192e4a49fe4

Czekam na wasze propozycje , linki i dziekowa za przylaczenie sie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chcialbym aby w tym topicu znalazly sie waszym zdaniem linki do sklepow oferujacych WC ale te ktore oferuja przystepne ceny i nie zdzieraja z nas poczciwych ludzi ciezko zarobionych talarów.  8)

He,he - to ja z grubej rury :wink: :

http://www.cpc.pl/

No co? ceny sa przystepne; nie? :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[...]

Sam osobiscie szukam takiego sklepu i znalazlem calkiem ciekawe ceny blokow oferowanych przez mcs.pc.pl pod tym adresem --> http://www.hipermax.pl/index.php?cPath=71&...c945192e4a49fe4

Czekam na wasze propozycje , linki i dziekowa za przylaczenie sie :)

Wąż PCV 10/12 z atestem do chłodzenia wodnego - ROTFL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A moze znajdzie się ktoś kto by mi (i nie koniecznie tylko mi) zrobił bloczek na cpu. Mam Atmana 306 który będzie docelowo ciagnał 4-5 bloczków, w tej chwili mam celeronka 1000 ale planuję zmianę na podkręcanego athlona. Czy ktoś zrobilby mi niedrogi miedziany bloczek o wpustach 12 mm i dużej przepływności cieczy który pasowałby zarówno na celeronka jak i na athlonka?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

HEHE jak sie pospieszysz to na www.realitynet.pl mamy promocje Urieli Rev2.0 z multitopem, ale musisz miec jakis bloczek paskudny nawet na wymiane :P  

Moze byc dziurawy, i.t.p.

119 pln. Do tego muszę zapłacić wysyłkę bloku do Was - czyli kolejne kilka pln. A np. nówki bloki spidery (troszkę starszy model) z bloki.pl - mozna na allegro kupić za 90 pln - czyli ponad 30 pln taniej. Wg mnie to bardziej korzystna transakcja - szczególnie jeśli komuć na pieniądzach bardzo zależy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

119 pln. Do tego muszę zapłacić wysyłkę bloku do Was - czyli kolejne kilka pln. A np. nówki bloki spidery (troszkę starszy model) z bloki.pl - mozna na allegro kupić za 90 pln - czyli ponad 30 pln taniej. Wg mnie to bardziej korzystna transakcja - szczególnie jeśli komuć na pieniądzach bardzo zależy...

czytaj dokladnie!!! zwracamy kase za Twoja wysylke placisz tylko w jedna strone!!! czytaj i rozum co czytasz :)

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi