krism50 Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Witam. Czy mógłby mi ktoś napisać gdzie mam powkładać kabelki z obudowy. Wiem jakie to jest wejście na płycie, ale nie wiem w jakie dokładnie. Np. cały czas świeci mi dyskietka, a wogule nie świeci dioda pracy dysku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agnieszka Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 jak swieci ci sie dyskietka to podlacz odwrotnie tasme do fdd a reszte opisu masz w instrukcji plyty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Masz instrukcje do płyty głównej? Tam powinno być wszystko opisane. Jeśli nie masz to poszukaj na stronie producenta manuala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a12 Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 napisz jaką masz płytę ? jak nie masz instrukcji to może jakiś uprzejmy forumowicz Ci napisze jak podpiąc kable od LEDów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Nawet jak nie masz instrukcji obsługi a odczytasz z płyty numer seryjny to na stronie producenta ściągniesz sobie manuala w pdf;ie i będziesz miał wszystko opisane co i jak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...