Skocz do zawartości
mamuuut

PANOWIE KUPUJE PAMIATKI!!

Rekomendowane odpowiedzi

moge kupic kostki pamieci 512DDR 333Mhz na kostkach WINBOND BH-6

numer kodowy kkostek to:

W942508BH-6 334WF

moje marzenia obejmuja wysokie FSb, ale nie wiem czy na tych 333 osiagne 230-250Mhz.. jakies porady... hlp mnie prosze, bo czas ucieka nie ublaganie!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak chcesz 333@466 pod AMD to jedynym wyborem są GeIL PC2700 Value Series

Co za bzdura... Winbondy BH5/BH6 , m-tec 6 , i wiele innych pamieci 333 które lecą na 466.

Brałem te pamięci z testów i te jako jedyne chodziły na 466 pod platformą AMD. A testowane były 14 różne kości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak chcesz 333@466 pod AMD to jedynym wyborem są GeIL PC2700 Value Series

Co za bzdura... Winbondy BH5/BH6 , m-tec 6 , i wiele innych pamieci 333 które lecą na 466.

Brałem te pamięci z testów i te jako jedyne chodziły na 466 pod platformą AMD. A testowane były 14 różne kości.

chyba te i 13 nonemów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba te i 13 nonemów.

PQI PMI, Hynix, Kingston x 4, Spectek x 2, Infineon x 2, GeIL x 2, TwimMOS, Corsair i według tego testu POD PLATFORMĄ AMD ( bo pod INTELA więcej) tylko GeIL PC2700 Value Series 333@466

hehe :lol: Chciałbym to zobaczyć - bo u mnie ledwo na 415 "chodziły", za to fajnie latały OCZ PC2700 Rev3.2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi