woj7up Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Nie dzialają mi żadne programiki do odświeżania co zrobić :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyczek Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 A do czego ci one, już nie trzeba zmieniać z tych 60 Hz bo jest tyle samo w grach co w windowsie na pulpicie .. wreszcie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj7up Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 A do czego ci one, już nie trzeba zmieniać z tych 60 Hz bo jest tyle samo w grach co w windowsie na pulpicie .. wreszcie :Dtaaaa, jak zapuszcze 3dmarka to mi sie zmienia na 1024x768 (na pulpicie mam 800x600) i wtedy mam 60Hz, ale juz jest ok tylko refreshforce to naprawia reszta daje d... :idea: :arrow: ciao Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 A do czego ci one, już nie trzeba zmieniać z tych 60 Hz bo jest tyle samo w grach co w windowsie na pulpicie .. wreszcie :Dtaaaa, jak zapuszcze 3dmarka to mi sie zmienia na 1024x768 (na pulpicie mam 800x600) i wtedy mam 60Hz, ale juz jest ok tylko refreshforce to naprawia reszta daje d... :idea: :arrow: ciao dzięki za podpowiedź też miałem z tym problem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyczek Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 A to dziwna sprawa ... pierwszy raz mi się zdarzyło że po instalacji sterów do grafy nie musiałem się bawić żadnym z programików do kontroli odświeżania w aplikacjach D3D/OGL. Nawet nie mam żadnego z nich na dysku, bo niechcący wszystkie wcześniej skasowałem. A u innych osób jak jest ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 A ja za to pod Xp nie moge ustawić wyższego odświerzania niż 75Hz na sterach 40.41. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...