bart23 Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 zamówiłem kompa Atnlon1700+,epox 8kha+,GF.440win fast problem z płytą następujący:przy startowaniu nie wskakuje win.trzeba resetować.komp.jest nie dla mnie i musi wszystko grać.sprzedawca zaproponował solteka-standardowo na nich składają athlony i mówi że są ok.i co myślicie o tej zmianie? nic nie wiem o tych soltekach,można im zaufać? w hurtowni mówili że może pomóc aktualizacja biosu ale nie chce na siłe "zlecać" tego sprzedawcy bo może i to nie pomoże. dziś muszę jeszcze podjąć decyzję.dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piszczel Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Z tego co wiem to nie jest to wina płyty. Jeśli chcesz zaintalować winde z kartą GForce 4 to musisz dopisać jakieś parametry przy komendzie setup podczas instalacji windy. Nie pamiętam jakie to parametry ale tak jest na pewno bo mi mówił kumpel który ma praktyki w serwisie komputerowym. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 to z tym ze winda nie wskakuje to chodzi ci o to ze sie nie ładuje czy ze sie w ogóle nie da zainstalowac??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart23 Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 windows jest zainstalowany.przy urumamianiu pojawia się ten czarny ekran-chyba bios`owski(nie znam się) i dalej powinien wskakiwać windows.tak się nie dzieje. trzeba reset. nie tylko u mnie tak się dzieje.gość ze sklepu też mówił ze tak ma.wymieniłem na solteka .żałuję ale nie było czasu na zastanawianie. dobry chyciaż ten soltek?widziałem testy i wygląda na to że nie jest taki zły...? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...