Skocz do zawartości
bart23

problem z EPOX 8KHA -wymiana na Soltek75DRV5 333kt.?pomóżcie

Rekomendowane odpowiedzi

zamówiłem kompa Atnlon1700+,epox 8kha+,GF.440win fast

problem z płytą następujący:przy startowaniu nie wskakuje win.trzeba resetować.komp.jest nie dla mnie i musi wszystko grać.sprzedawca zaproponował solteka-standardowo na nich składają athlony i mówi że są ok.i co myślicie o tej zmianie?

nic nie wiem o tych soltekach,można im zaufać?

w hurtowni mówili że może pomóc aktualizacja biosu ale nie chce na siłe "zlecać" tego sprzedawcy bo może i to nie pomoże.

dziś muszę jeszcze podjąć decyzję.dzięki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co wiem to nie jest to wina płyty. Jeśli chcesz zaintalować winde z kartą GForce 4 to musisz dopisać jakieś parametry przy komendzie setup podczas instalacji windy. Nie pamiętam jakie to parametry ale tak jest na pewno bo mi mówił kumpel który ma praktyki w serwisie komputerowym. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

windows jest zainstalowany.przy urumamianiu pojawia się ten czarny ekran-chyba bios`owski(nie znam się) i dalej powinien wskakiwać windows.tak się nie dzieje. trzeba reset.

nie tylko u mnie tak się dzieje.gość ze sklepu też mówił ze tak ma.wymieniłem na solteka .żałuję ale nie było czasu na zastanawianie. dobry chyciaż ten soltek?widziałem testy i wygląda na to że nie jest taki zły...?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...