mechl!n Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 http://www.realitynet.pl/news.php IMO ciekawa oferta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsjan Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 http://www.realitynet.pl/news.php IMO ciekawa oferta. Przy takich ofertach zawsze mnie ciekawi jedna sprawa -- co mają zamiar zrobić ze złomem jaki dostaną? Przetopić ;) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Być może zrobią chłopaki galerię osobliwości :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 bloki cpc tez skupuja?? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eq4ever Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 wlasnie, czy cpc tez biora ;-) Szkoda ze zawsze takie promocje zawsze pojawiaja sie tuz po tym jak sie zlozy wc... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Spytajcie na maila- rano o coś pytałem to miałem odpo po 5 minutach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 w sumie juz mam nuka2v2 ale cpc tez u mnie jeszcze lezy :D, musze sie zastanowiccc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 wiecie dlaczego daja multitop ? :D bo nie wchodzi na wiekszosc mobo :P sam takiego mialem i musialem mu obcinac "skrzydelka" od AMD64 bo nie dalo sie go zalozyc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 pytalem- cpc tez przyjmuja, a jezeli chodzi o multi top to maja sprwdzic czy producent nei ma jjeszcze zwyklych topow, jak bede wiedzial to przekaze, pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Przy okazji gdyby ktoś wysyłał do nich maila z jakimś pytaniem niech spyta też o złączki- choinki, szybkozłączki (średnice), a może żadne (?)- może tylko spód + top. Już do nich pisałem (pytałem o coś innego) a nie chcę być upierdliwy :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Wszystie rodzaje blokow sa przyjmowane... :D cpc :( tez ;) Nad galeria paskudztw pomyslimy :D Co do reszty, to musicie pisac maila do Samhaina, ja nie mam tych Urieli u siebie :D ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 witam: tu bedzie szybciej niz 12 maili dziennie :D - tak producent ma kilka sztuk zwyklych topow, zawsze istnieje mozliwosc spilowania (odciecia) z multitopu tego "dzyndzla" ktory wadzi, nie widze problemu i po skonczeniu sie zwyklych topow jestem w stanie na zyczenie klienta wykonac taka usluge, - bloki NIE beda przetopione hyhyh nie taki jest proces technologiczny, moze zrobimy jakas galeryjke i pokaz na zjezdzie oc & moders zapraszam: www.moders.zjazd.prv.pl Pozdro wszelkie pytania prosze kierowac na mila: samhain@ast.ima.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 hehe, gdybyscie przetopili cpc to by wam pewnei cala miedz zepsulo :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Z pewnoscia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...