MadafakaR Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Jak w temacie - czy ktoś wie gdzie takie dostać bo jakoś mi takie badziewie na 3/4" nie pasuje za mocno a może ktoś już pomorzan wynalazł miejsce wyspępowania takich złączek na 3/8" albo na 1/2". Byłbym wdzięczny bo chciałem sie pobawić w WC ale żeby wyglądało porządnie a chce zrobić sam, nie chce kupować gotowców tym bardziej że już patent mam w głowie teraz 'tylko' realizacja :wink: Piss bradas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadafakaR Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 jezu, ale naprawde nikt nie wie co i jak? No ludzie, skupcie sie i dajcei jakąś odpowiedź, przeglądając różne tipoki widziałęm troche tubylców, nagle nikogo nie ma :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek-cos Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 mosiezne choinki na waz 10 i 12 mm mozna kupic w Leroy'u obok Auchan (przy obwodnicy) Wojtek PS. Jutro pewnie bede w Praktikerze i tam sprawdze bo tez wlasnie szukam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadafakaR Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 o, dzięki wielkie, poczekam jeszcze na Twoje refleksje i sam może sie kopne do praktikera.Narazie jakoś nie ciągnie mnie do liroja :lol: Czekam na kolejne wieści z pola bitwy o selfmade WC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 tak sie sklada ze w gdyni ma siedzibe firma Bibus-Menos przedstawiciel Camozzi i Sang-A , w ich ofercie znajdziesz wsio co ci poczebne do wc , np Mate w swoich blokach stosooje camozzi. BIBUS MENOS Sp. z o.o. ul. Tadeusza Wendy 7/9, 81-341 Gdynia tel.: 58/ 660 95 70 fax: 58/ 661 71 32 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadafakaR Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 to bardzo zmienia postać rzeczy - zembol - gut job! Well done i takie tam inne. Ciągle widze że brakuje przyklejonego topica do różnych dużych miast gdzie co można dostać. Nie wiem jak wam ale moim zdaniem nie jest to głupi pomysł 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 heh jezli chodzi o pneumatyke to moge podac wieksosc adresow firm w polsce , coz ostatnio wylapalem posadke handlowca u przedstawiciela firmy camozzi :) , jezli chodzi o lodz moge tez podac bardzo wiele innych ciekawych adresow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Ask samhain@ast.ima.pl Ostatnio gdzies kupowal :D nawet dla mnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Gdańsk Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 BIBUS MENOS Sp. z o.o. bez problemowo, otwarte nawet w sobote. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...