Misyo Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 No właśnie. Dostałem od wójka Hdd 30GB IBMa do laptopa. 2.5cala. Wkładam do swojego i coś takiego mi wyskakuje. 3 podejscia i [gluteus maximus]. Po 3 bledach bios mi nie wykrywa dysku i tyle. Wójek mówi, ze kompletnie nie wie o co chodzi. U niego w firmie tez. Mozna cos z tym zrobic? Bez sensu zebym mial 30gb dysk a jechał nadal na 10gb ;-) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogal Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 ATA Password Tool - podobno służy do ściagania haseł z hdd. Może go znaleźć np. na Ultimate Boot CD http://www.ultimatebootcd.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misyo Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 nogal: dzięki wielkie... Już sie biore za ściąganie. Nie wiem tylko jak podłączyć ten dysk do innego kompa bo to 2.5 cala. A blokada jest tego typu ze zanim bios cały przeleci to wchodzi hasło. I pozniej po prostu nie widac w biosie twardziela.. wiec zaden soft nie pomoze tak normalnie bo nie bedzie miał czego rozblokowywać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 od wujka powiadasz ... :) Z tego co sie orientuje z sciaganiem haselka z ibma nie jest tak latwo Napewno jest problem zeby sciagnac z lapka bo on trzyma je w jakims dodatkowym ukladzie czy tak jest z dyskiem - nie wiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Misyo do podlaczenia dysku do normalnego kompa sa takie fajne przejsciowki, a z haslem to nie wiem ... google nic nie wyplulo ? wpisz model dysku i szukaj ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misyo Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Odpuszczam. Oddaje go wujasowi... niech mi inny z pracy wyczaruje ;-) Pozdrawiam i dzieki za chęć pomocy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...